Infinix Note 40 Pro+ 5G için resmi tanıtım yapıldı. Mobil teknoloji dünyasının yeni üyesi olan Infinix Note 40 Pro+ 5G şirketin en gelişmiş özelliklere sahip modeli olarak dikkat çekiyor.

Infinix, yeni akıllı telefonu için resmi tanıtımını gerçekleştirdi. Infinix Note 40 Pro+ olarak adlandırılan yeni modelde 6.78 inçlik Full HD+ çözünürlüğünde kavisli AMOLED ekranı ilk bakışta dikkat çekiyor. Dimensity 7020 yonga setinden güç alan yeni modelde 12GB LPDDR4X RAM ve genişletilebilir 12GB sanal hafızası performans konusunda oldukça iddialı. Depolama alanında ise 256 GB’lık bir UFS 2.2 teknolojisini kullanan şirket, yavaş bir teknoloji olmasına karşın yeterli bir depolama alanı sunuyor.

Infinix Note 40 Pro+ 5G ile Fotoğrafçılıkta Yeni Bir Dönem

Infinix Note 40 Pro+ 5G modelinin sensörleri dikkat çeken özellikleriyle fotoğrafçılık noktasında iyi bir kalite sunacağını da gösteriyor. Öyle ki Infinix Note 40 Pro+’ın 108MP çözünürlüğündeki OIS destekli ana kamerası, 32 MP çözünürlüğündeki ön kamerası beklentilerin üzerinde bir performans sergileyecek potansiyelde. 108 MP ana sensör 3x sensör içi yakınlaştırma ve 2 adet 2 MP yardımcı kamera ile destekleniyor. Yüksek çözünürlük ve OIS desteği ile net fotoğrafların çekilebileceği Infinix Note 40 Pro+ 5G, kamera özelliklerine önem verenler için de iyi bir seçeneğin ortaya çıkmasını sağlamış durumda.

Kavisli Ekranıyla Infinix Note 40 Pro+ 5G Tanıtıldı
Kavisli Ekranıyla Infinix Note 40 Pro+ 5G Tanıtıldı

Gün Boyu Kesintisiz Enerji

Cihazın batarya kısmında ise 4600mAh kapasite tercih edilmiş. Kablolu ve kablosuz olarak şarj edilebilen cihazda kablolu şarj ile 100W, kablosuz şarjda ise 20W hızına ulaşılabiliyor. 310 Dolarlık etiket fiyatıyla piyasayı etkileyecek bir giriş yapacak Infinix Note 40 Pro+’ın sunduğu özellikler düşünüldüğünde oldukça rekabetçi olacağı belirtilebilir. Şirketin önemli bir atılım yaptığı yeni modeliyle piyasada ne kadar satacağı, satışlarını ne kadar arttırabileceği önümüzdeki dönemlerde görülebilecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir