Pixel Fold 2 ile ilgili gelen yeni bilgiler, telefonun çok daha büyük olacağını gösterdi. İşte Pixel Fold 2 ile ilgili yaşanan sıcak gelişmeler.

Google’ın katlanabilir akıllı telefon sektöründe Samsung Galaxy Z Fold ile yarışacağı modeli Pixel Fold 2 olacak. Yeni model ile ilgili bugüne kadar farklı bilgiler gelirken son bilgilerde ekran boyutlarına yer verildi. Bu da önceki modele göre yeni modelin daha geniş ekrana sahip olacağı ifade edildi.

Katlanabilir Akıllı Telefon Sektöründe Rekabet Artıyor

Katlanabilir akıllı telefon sektöründeki rekabetler artmaya devam ediyor. Kullanıcıların bu modellere daha fazla ilgi göstermesi, daha farklı markaların piyasada yeni modelleriyle yer almasını sağlıyor. Katlanabilir sektörde yer alan Google, Pixel Fold 2 modeliyle piyasaya girecek. En son Şubat ayında ortaya çıkan raporlarda tasarıma yönelik detaylar yer almıştı. Şimdi ise katlanabilir modelin ekran boyutlarında değişikliğe gidildiği görüldü.

Pixel Fold 2 Daha Büyük Olacak
Pixel Fold 2 Daha Büyük Olacak

Pixel Fold 2 Özellikleri Neler?

Google Pixel Fold 2 modelinde işlemci olarak Tensor G4 yongasını kullanacak. Bir önceki seriyi atlayarak yeni işlemciyi kullanacak Google, böylece performansı da arttıracak. İşleminin dışında ekranda da Pixel Fold modeline göre yükseltme yapılacak. Raporlara göre akıllı telefonda 8.02 inç ana ekran ve 6.29 inç dış ekran yer alacak.  bir önceki modelde bu ekranlar sırasıyla 7.6 inç ve 5.8 inç olarak belirlenmişti. Bu nedenle yeni modeldeki ekran ölçüleri ciddi bir artış yapıldığını gösteriyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir