Teknoloji üreticisi Motorola’nın bir süredir çalıştığı yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Razr 3’ün ilk defa tasarımı ortaya çıktı. Moto Razr 2022 olarak ifade edilen bu model, Samsung’un Galaxy Z Flip serisine rakip olarak geliyor. Sektörün önemli isimlerinden olan Motorola, eski günlerini arıyor olsa da, yeni nesil modeller üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bir süredir yeni katlanabilir modelini geliştiren şirket, şimdi Maven kod adına sahip yeni Moto Razr 2022 olarak ifade edilen katlanabilir ekranlı modeli ortaya çıktı. Moto Razr 2022’nin tasarımı resmi olarak ilk defa lanse edilirken, tanıtım etkinliğinde gösterilen yeni katlanabilir bu akıllı telefon yuvarlatılmış köşelere sahip olduğunu görüyoruz. Katlanabilir yeni Moto Razr 2022’nin ikili kamera sistemine sahip olarak geldiğini görüyoruz.

Moto Razr 2022 resmi olarak gösterildi

18

Tasarımı ilk defa gözüken bu modelin teknik özellikleri ise henüz paylaşılmadı. Ancak tasarım bakımından Galaxy Z Flip serisine benzer olarak gelen bu model hakkında bazı bilgiler biliniyor. Moto Razr 2022 modeli Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alırken, 12 GB’a kadar RAM ve 512 GB dahili depolama desteği ile geliyor. Modelde 6.7 inç büyüklüğünde 120 Hz tazeleme oranına sahip bir ekran yer alırken, 50 megapiksel + 13 megapiksel olarak kamera kurulumu görüyoruz. Ayrıca kapakta 3 inç boyutlu ekran olacağı da ifade ediliyor.

Moto Razr 2022 modelinin ne zaman tanıtılacağı henüz bilinmezken, iddialara göre yakın zamanda duyurulması bekleniyor. Kaynaklara göre Motorola tarafından Temmuz ayı içinde ya da Ağustosta bir etkinlik yapılması planlanıyor. Modelin fiyat noktasında ise 1153 dolar bir fiyat etiketi ile satışta olacağı düşünülüyor. Cihaz katlanabilir olması sebebiyle, pazarda oldukça dikkat çeken Galaxy Fold serisi cihazlara rakip olarak gelecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir