Fiyat performans kulaklık ürünleriyle öne çıkan JLab, ANC yani aktif gürültü önleyici bütçe dostu kulaklığını tanıttı. 

JLab, Joshua Samuel Rosenfield tarafından Tucson Arizona’da 2005 yılında kurulmuştur. 2012 yılında özel bir sermaye grubu tarafından satın alınmıştır. Satın alınmasının ardından CEO’su değişmiş, Win Cramer olmuştur. Şimdilerde ise CES (Consumer Electronics Show) fuarında yer alacak olan JLab, yeni tanıttığı JBuds Lux kulaklıklarıyla dikkat çekiyor. Kulaklık, kafa üstü formunda dört renk seçeneğiyle satışa sunulacak. Siyah renk, bej, yeşil ve pembenin ise soft tonlarından oluşan kulaklıklar tasarımsal açıdan çok estetik duruyor. Aynı zamanda pazara göre uygun fiyatlı olması da dikkat çeken özelliklerinden bir.  JLab JBuds Lux, 80 dolarlık fiyatına rağmen 24dB’ye kadar çalışan ANC özelliğiyle birlikte geliyor. 

JLab JBuds Lux özellikleri

JLab’in yeni tanıttığı kulaklığı JBuds Lux ANC özelliği, arka plandan gelen gürültüyü önlemeye, istenmeyen sesleri azaltmaya yönelik geliştirilmiş bir teknolojidir. Ürün, 40mm sürücüler üzerine kurulduğu için kullanım açısından kolaylık sağlıyor. JLab JBuds Lux, 20 -20 kHz frekans tepki aralığında çalışıyor. Bunun yanı sıra kulaklığı kullanım amacınıza göre özelleştirebilir, equalizer ayarları ile müzik tarzı ya da dinleme alışkanlığınıza göre değiştirebilirsiniz. JBuds Lux, diğer ANC modellerinde de olduğu gibi şeffaf mod imkanı sunuyor. Şeffaf mod sayesinde dışarıdaki seslerin kulağınıza ulaşmasına izin vererek dışarıda olup bitenden haberdar olmanızı sağlıyor. ANC olmadan 70, açıldığında 40 saatlik bir kullanım süresi söz konusu. Ayrıca 10 dakikalık şarj ile 4 saatlik kullanım imkanı sağlıyor. 

JLab JBuds Lux
JLab JBuds Lux

JLab JBuds Lux kulaklığı, ANC özelliğiyle rakiplerine göre hem uygun fiyatlı hem de kaliteli olması sebebiyle çok tercih edilecek gibi görünüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir