Eşsiz tasarımı ve benzersiz ürünü ile benzersiz bir oyun deneyimi sunan JBL, yeni bir profesyonel mikrofon ile Quantum Serisini kullanıcıların karşısına çıkardı.

Ses teknolojisindeki uzmanlığını vurgulayan JBL,oyuncunun ilgisini çeken yeni ürünü Quantum Stream’i piyasaya sürdü. JBL, oyuncular ve yayıncılar için üretilmiş bir mikrofon olan Quantum Stream’i piyasaya sürüyor.

JBL’in yeni mikrofonu Türkiye’de satışa sunulacak

Seçilebilir iki ses alma işleviyle JBL Quantum Stream, hoparlörün veya odadaki herkesin sesini alabilir ve
ses arasında kolayca geçiş yapabilir.

JBL’in Yeni Wave 100 TWS modeli satışa çıktı

Sesi en yüksek ve en net şekilde yakalamak için çift kapasitif fonksiyona sahip olan mikrofon, seçilebilen iki ses kayıt seçeneği ile kullanıcılarına tercih hakkı sunuyor. Kullanıcılar, sesin karşı tarafa iletilmesi için arka plan gürültüsünü iptal edebilir veya çok parçalı yayınlar için çok parçalı sesi seçebilir.
JBL Quantum Stream, üç ayar seçeneği ve ters çevrilebilir bir işlevle 360 ​​derece hareket ettirilebilirken, isteğe bağlı olarak bir tripod üzerine monte edilebilir.

Quantum Stream,alüminyum ayakları ve birinci sınıf metal tasarımıyla zarafet ve dayanıklılığa sahip olmasıyla da kullanıcılar açısından oldukça avantajlı. JBL Quantum Stream Mikrofon,
ses ve RGB aydınlatma efektlerinin tam özelleştirmesini desteklemek için JBL QuantumENGINE PC Software™ ile birlikte çalışıyor. Bu sayede mikrofon açma/kapama, yönlü desen seçimi ve RGB renk gibi özellikleri ekrandan kolayca ayarlayabilir ve oyun deneyiminizi oyundan çıkarabilirsiniz.

JBL Quantum ailesinin yeni üyesi Quantum Stream, önde gelen teknoloji mağazalarında ve
çevrimiçi mağazada mevcuttur.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir