JBL, yeni kablosuz kulaklık modeli Wave 100 TWS’i tanıttı. Özel tasarımı ve segmentine göre uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni model, 20 saate kadar kesintisiz kullanım sunuyor.

Kablosuz kulaklık sektöründe yeni ve iddialı modeller arka arkaya tanıtıldı. Sektörün en yeni üyesi ise Wave 100 TWS. JBL’nin deneyimi ve yeni teknolojilerle destelediği Wave 100 TWS, uzun pil ömrü ve tasarımıyla sektörde fark yaratabilir.

75 yıllık JBL deneyimiyle şekillendirildi

Sektörde 75 yıllık bir deneyime sahip olan JBL, yeni modelinde adeta ustalık çalışmasını gerçekleştirmiş. Red Dot olarak adlandırılan özel bir tasarım ödülünün alındığı Wave 100 TWS, minimal tasarımı sevenlere de seçenek sunuyor. Eller serbest arama özelliği, ses asistanı destekli yeni model, böylece cep telefonu kontrolünü de kolaylaştırıyor.

JBL Wave100TWS Gorsel
Stacked from 6 images. Method=C (S=2)

Wave 100 TWS’de en etkileyici özellik ise benzersiz ses kalitesi. JBL’nin Pure Bass teknolojisinin desteklendiği yeni modelde, 8nm sürücüsü bulunuyor. Kulaklıklarda 5 saat, şarj kutusundan ek şarj ile 15 saat daha kullanılabilen Wave 100 TWS, ek bir şarj ihtiyacı olmadan 20 saat kesintisiz bir deneyim imkanı sunuyor.  Üstelik kulaklıkların ayrı ayrı şarj edilme imkanının olması da kullanıcıların pratik bir seçeneğe sahip olmasını sağlıyor.

Wave 100 TWS 2 renkle geliyor

Wave 100 TWS modelinde siyah ve krem olmak üzere 2 farklı renk seçeneği sunan JBL, önümüzdeki günlerde anlaşmalı mağazalarda ve online kanallarda satışa sunulacak.

JBL Wave100TWS Gorsel1

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir