JBL, True Wireless ürün serinini yeni modellerini tanıttı. Markanın yeni modelleri Wave 100 TWS, Wave 300TWS, Tune 230NC TWS ve Live Pro+ oldu.

JBL, kulaklık çözümleri ve ses teknolojileriyle sektörün önde gelen marklarından birisi. True Wireless olarak adlandırılan kulaklıklarıyla sektörde önemli bir paya sahip olan şirket, yeni ürünlerini tanıttı. Ürün yelpazesini genişleten ve böylece daha fazla seçenek sunan şirket, Wave 100 TWS, Wave 300TWS, Tune 230NC TWS ve Live Pro+ modellerini tanıtımda öne çıkardı.

İşte JBL’nin yeni modelleri

Wave 100 TWS

jbl yeni true wireless urunlerini tanitti
Stacked from 6 images. Method=C (S=2)

Markanın yeni modellerinde ses deneyimine odaklanılmış durumda. Wave serisinin yeni modeli Wave 100 TWS, siyah ve krem olarak iki renge sahip. Kulaklıklar ile 5 saat, şarj kutusuyla 15 saat kullanım ömrüne sahip Wave 100 TWS’de çift bant özelliği bulunuyor.

Wave 300 TWS

jbl yeni true wireless urunlerini tanitti

Bir diğer model Wave 300 TWS ise 12nm sürücüsüyle fark yaratıyor. 10 dakika şarj edilmesiyle 1 saat kullanıma sahip olacak Wave 300 TWS, kulaklıklarla 6 saat, şarj kutusuyla 20 saatlik kullanım sunuyor. Tek tek kullanılabilen modellerde, tek model şarj kutusunda şarj edilebiliyor.

Tune 230NC TWS

jbl yeni true wireless urunlerini tanitti 1

Tune 230NC TWS, JBL’nin en popüler serisinin devamı.   4 mikrofon desteği, 40 saate varan pil ömrüyle dikkat çeken yeni modelde, 10 dakikalık şarj 2 saate varan kullanım sunuyor. Hem şarj hem de ses deneyimi ile üstün modellerden birisi olarak öne çıkarılan Tune 230NC TWS’de aktif gürültü önleme özelliği var. Üstelik model, My JBL Headphones uygulamasında destekleniyor. Uygulama aracılığı ile daha kişisel bir ses deneyimi elde edilebiliyor.

JBL Live Pro+ TWS

jbl yeni true wireless urunlerini tanitti 2

Tanıtımı yapılan son model ise JBL Live Pro+ TWS. JBL Signature Sound teknolojisine sahip olan yeni model, gürültü engelleme özelliğine ek olarak rüzgar önleme desteğini de sunuyor. Kulaklıklar 7 saat kullanım sunarken şarj kutusuyla 21 saatlik kullanım daha elde edilebiliyor. JBL Headphones uygulamasıyla desteklenebilecek olan yeni model, şirketin en üst seviyedeki modellerinden birisi.

JBL
Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir