Harman’ın sahibi olduğu JBL, bugün iki yeni gürültü önleyici özelliğe sahip kulaklığını tanıttı. 

Premium serisini yenilemek isteyen JBL’nin yeni modelleri dokunmatik ekran kasalı Tour Pro 2 kablosuz kulaklık ve Tour One M2 kulak üstü kulaklıklar oldu. İki cihaz, Bluetooth 5.3 bağlantı desteğine, uyarlanabilir ANC’ye ve uzamsal sese sahip.

JBL’den karne günü için öneriler

JBL Tour Pro 2 TWS için dünyanın ilk akıllı şarj çantası

JBL, Tour Pro 2 tomurcuklarının akıllı şarj çantasına sahip dünyanın ilk TWS’si olduğunu söylüyor. Kullanıcılar, temel müzik kontrolleri ve mod seçimlerinin üstünde bildirimleri gösterebilen ön taraftaki 1,45 inç dokunmatik ekrandan yararlanabilir. JBL’ye göre bu, arama ve mesaj alırken akıllı telefonunuza bakma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Ek olarak, çalmaları doğrudan kulaklarınızdan ayarlamayı tercih ediyorsanız, gövde tabanlı kulaklıklar kapasitif kontroller kullanır.

Gürültü engelleme performansı açısından, yeni Tour Pro 2 kulaklıklar, büyük 10 mm ses sürücüleriyle eşleştirilmiş toplam 6 mikrofonla birlikte geliyor. Ayrıca, yeni piyasaya sürülen Anker’s Soundcore Space A40 TWS’de olduğu gibi JBL’nin kablosuz kulaklıklarında da bir ortam modu mevcut . Daha da önemlisi, JBL, her iki Tur kulaklığına da özel Mekansal Ses işleviyle birlikte daha verimli Bluetooth 5.3 LE’yi ekliyor.

Tour One M2 kulaklıklar için neredeyse benzer pil

Tour Pro 2’deki pil ömrü, akıllı şarj kutusu kullanılarak 40 saate kadar artabiliyor. Öte yandan, JBL’nin Tour One M2 kulaklıkları, ANC açıkken 50 saate kadar çalma veya 30 saatlik pil ömrüne sahip. Önceki nesillere göre yeni modellerde dikkate değer değişiklik, artık daha ince olan kafa bandı. Siyahın yanı sıra Tour One M2 ve Tour Pro 2 için yeni altın rengi de sunuluyor.

Fiyatlandırma ve kullanılabilirlik

JBL, her iki model tarafından da hangi ses kodeklerinin desteklendiğinden bahsetmedi. Bluetooth LE’nin LC3 uyumluluğunu etkinleştirilmiş olabilir. Ancak bu şüpheyi ancak 2023 yılında iki kulaklık piyasaya çıktığında doğrulayabileceğiz. Son olarak, her iki model de geçen yılki Tour serisinden sesli asistan özelliğini alıyor. Fiyatlandırmaya gelince, JBL’nin Tour Pro 2’si 249$’dan (249 €), Tour One M2’nin fiyatı ise 299$’dan (299 €) satılacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir