JBL oyunculara ve yayıncılara özel olarak gelişmiş olduğu mikrofonu Türkiye’de satışa sundu. JBL Quantum Stream adlı mikrofon seçilebilir iki ses alma özelliğiyle geliyor. Mikrofon hem konuşmacının hem de odadaki kişilerin seslerini kolaylıkla alabiliyor. 

Quantum Stream sesler arasında son derece kolay bir şekilde geçiş yapmaya izin veriyor. Mikrofon sesi en net ve yüksek bir şekilde yakalamaya izin veren çift kapesitif özelliğiyle de dikkat çekiyor. Kullanıcıları karşı tarafa iletilmek istenilen ses için arka plan gürültüsünü iptal edebiliyor veya çok katılımcılı yayınlar için çoklu sesi de tercih edebiliyorlar. Üç ayar seçeneğine sahip olan JBL Quantum Stream, ters çevrilebilir özelliği ile 360 derece hareket ettirilebiliyor. Mikrofon tercihe göre tripoda da bağlanabiliyor. Quantum Stream malzeme kalitesiyle de dikkat çekmeyi başarıyor. Cihazda kullanılan alüminyum malzeme Quantum Stream’in hem şık bir tasarıma sahip olmasına hem de daha dayanıklı olmasına yardımcı oluyor. Mikrofonun 248 gram ağırlığında olduğunu da belirtmek gerekir.

23 1

JBL Quantum Stream modelinin Türkiye fiyatı

Mikrofon, QuantumEngine PC yazılımıyla da uyumlu bir şekilde çalışıyor. Böylelikle kullanıcılar mikrofonlarını ses ve RGB aydınlatma efektlerini de özelleştirebiliyor. Mikrofon sesini açma/kapatma, polar desen seçimi, göstergedeki RGB rengi gibi özellikler kolaylıkla ayarlanabiliyor. Türkiye’de de satışa sunulan söz konusu bu mikrofonun fiyat etiketi 1.990 TL. YouTube’da veya Twitch’te canlı yayınlar yapıyorsanız JBL imzalı mikrofonu tercih ederek kolaylık elde edebilirsiniz. 

Motorola Moto G52’nin duyurusu yapıldı

JBL

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir