JBL, Quantum oyun serisini yayıncılar ve podcast yayıncıları için ilk USB mikrofonlarını resmi olarak tanıttı.

JBL Quantum Stream, iki seçilebilir kayıt modeline sahip çift kondansatörlü bir mikrofon olarak karşımıza çıkıyor. Biri, mikrofonun sesinize doğrultulduğundan emin olmak için bir fırsat sağlamak için tasarlanmıştır ve diğeri, bir grup konuşmasını veya birisiyle bir podcast’i kaydederken herkesin sesini almak için tasarlanmıştır.

JBL oyunculara özel olarak tasarladığı mikrofonlarını piyasaya sürdü

Quantum Stream ayrıca bir sessiz düğmesi ve cihazın kendisinde ses seviyesini ayarlamanıza izin veren kontroller içerir. Bu ürün bu baharda 100 dolara satışa sunulacak.

JBL’in Yeni Wave 100 TWS modeli satışa çıktı

Şirket, oyun serisi için ilk gerçek kablosuz kulaklık olan JBL Quantum TWS’yi de duyurdu. Bu ürün, uyarlanabilir gürültü engelleme ve çevresel sensör özelliklerine sahiptir. Bu, çevrenize göre gelen gürültü miktarını otomatik olarak ayarlamanıza olanak tanır. Kulaklık aynı zamanda, uzaysal surround ses sağlayan ve çeşitli sesli yardımcıları destekleyen JBL Quantum SURROUND özelliğine de sahiptir. Kablosuz kulaklıklar, Bluetooth aracılığıyla mobil cihazlara bağlanabilir, ancak PC’lere, PlayStation’lara ve Nintendo Switch’e düşük gecikmeli bağlantılar için bir USB C dongle ile birlikte gelir. Pil ömrü söz konusu olduğunda, kulaklık 8 saat, şarj kutusu ise 16 saat daha dayanıyor. Kulaklıklar da bu baharda satışa çıkacak ve 150 dolardan satılacak.

Son olarak, JBL ürün yelpazesine üç yeni kulak üstü kulaklık ekledi. JBL Quantum 910, JBL Quantum 810 ve JBL Quantum 610. Quantum 910, markanın benzersiz kafa takip teknolojisi olan JBL Quantum SPHERE 360 ile birlikte gelir ve bu onu ilk kablosuz cihaz yapar. Bu özellik ile. Quantum 910 ve 810 kulaklıkların her ikisi de aktif gürültü engelleme özelliğine sahiptir ve 2.4G WiFi veya Bluetooth aracılığıyla konsollara, PC’lere ve mobil cihazlara bağlanabilir. 610 ise sadece 2.4G kablosuz bağlantıya sahip, ancak 40 saate kadar en uzun pil ömrüne sahip. Quantum 910 bu bahar 250 dolara, Quantum 810 200 dolara ve Quantum 610 150 dolara satılacak.

JBL

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir