Lider girişimci Elon Musk, Twitter’ı satın aldıktan sonra ekibini kuruyor. Bazıları Jack Dorsey’in geri döneceğini iddia ediyor.

Twitter kurucusu Jack Dorsey, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması ile ilgili konuştu

Twitter, en büyük sosyal medya platformlarından biridir. Geçmişte yoğun günler yaşandı. Dünyanın en zengin adamı Elon Musk Twitter’ı 44 milyar dolara satın aldı ve sonrasında boşalan CEO koltuğuna Twitter’ın kurucusu ve eski CEO’su Jack Dorsey’nin geri döneceği iddialarını da beraberinde getirdi.

iOS Twitter indirmek için

Android Twitter indirmek için

Jack Dorsey artık Twitter’ın CEO’su olmayacağını söyledi

Twitter’ın Elon Musk tarafından devralınmasıyla platform gündemden düşmüyor. Şirketin yön ve politikasında bazı değişiklikler yapmak isteyen iş adamı, Twitter’ın nasıl önemli bir pozisyon alacağına henüz karar vermiş değil. Öyle ki bu kararsızlık şirketin CEO’sunun pozisyonunu da kapsıyor.

Twitter’ın ele geçirilmesi sırasında Musk, platformu eskisi kadar demokratik olmamakla suçladı ve takipçilere değişim isteyip istemediklerini sordu. Devam eden süreçte önce şirketin yüzde 9,2’sini alan Musk, daha sonra Twitter hesabının tamamını satın aldı.

Bu değişiklikle birlikte en çok merak edilen konulardan biri de şirketin CEO pozisyonu oldu. Söylentiye göre Musk bir kez daha Jack Dorsey’i görevi alması için ikna etmeye çalışıyor. Tüm bu söylentileri susturan cevap Dorsey’den geldi.

Eski Twitter CEO’su attığı tweete şu ifadeleri kullandı;

“Elon Musk eninde sonunda Jack Dorsey’in Twitter’ın CEO’su olmasını isteyecek” yazılı bir tweet’e “Hayır! Bir daha aslı Twitter CEO’su olmayacağım”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir