Jabra markası, en son piyasaya sürdüğü Elite kablosuz kulaklıkları Elite 8 Active ve Elite 10 için deneyim artırıcı bir dizi güncellemeyle açtı.

Başta Ocak ayında kullanıma sunulan güncellemeler, Adaptif Aktif Gürültü Engelleme (ANC), HearThrough ve Sidetone özellikleri için kullanımı kolay bir açma veya kapama düğmesinin yanı sıra yeni sesli uyarılar gibi kullanışlı özellikleri içermekte. Yapılan güncellemelerin ikinci dalgası ise 26 Mart tarihi itibariyle kullanıcılara sunumu başladı.

Jabra markası, en son piyasaya sürdüğü Elite kablosuz kulaklıkları Elite 8 Active ve Elite 10 için deneyim artırıcı bir dizi güncellemeyle açtı.

Jabra şirketi, Elite 10’a gelen güncellemenin; restoranlar, ofisler, ve kalabalık caddeler gibi hareketli ortamlar için çağrı netliği optimizasyonu sağladığını belirtmekte. Yine markanın yeni gürültü bastır

ma algoritmalarının, arka plandaki sesleri tanımlayıp azaltarak sorunsuz bir görüşme sağlaması hedefleniyor.

Jabra Ücret Ödenmeden Güncelleme Sunuyor

Jabra şirketinin Elite 8’e gelen Active’de HearThrough ile eşleştirilmiş Adaptive ANC üzerindeki iyileştirmeler ise rüzgarlı koşullarda daha etkili bir performans sunmayı amaçlıyor.

Jabra firması Tüketici Ürünleri Başkanı Ehtisham Rabbani konuyla ilgili şunları söyledi, “Tüketicilerimize olan bağlılığımız sarsılamaz. Sektörden gelen geri bildirimleri aktif bir şekilde irdeliyoruz ve bu da kullanıcı deneyimlerini sürekli olarak geliştirme çabamızı desteklemekte. Müşterilerimizin her zaman en iyi Jabra deneyimini yaşamaları için ürünlerimizin kullanım ömrü boyunca sürekli iyileştirmeler sunmaktayız.” ifadelerini söyledi.

Ayrıca sound+ uygulaması üzerinden yapılabilen güncellemeler, mevcut ve yeni tüm kullanıcılara hiçbir ücret ödemeden kablosuz güncelleme yoluyla sunulmakta.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir