Apple, Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 ve iPhone 15 Pro serisini tanıttı. Bu modelleri diğer modellerden farklı kılan özellikleri Type-C bağlantısına sahip olmaları. Bu yeni özelliklerden Apple’ın aksesuarları da etkilenmiş durumda. Artık ikinci nesil AirPods Pro kablosuz kulaklıkları USB-C bağlantı noktası özelliğine sahip.

AirPods Pro 2 tanıtıldı
AirPods Pro 2

AirPods Pro 2’nin yeni özellikleri neler? 

AirPods Pro 2, sadece USB-C bağlantısı ile sınırlı kalmayıp yeni birçok özelliğe sahip. IP54 derecesine sahip olan bu kablosuz kulaklık toza, tere veya suya karşı daha dayanıklı. Bunun dışında şeffaflık ile gürültü engellemeyi birleştirerek çevresel koşullara ve kişisel tercihlere göre ses seviyesini ayarlayan uyarlanabilir ses özelliğine de sahip.

Bir diğer özelliği ise konuşma farkındalığı olan AirPods Pro 2 ile konuştuğunuz kişinin sesini daha net bir şekilde duyabileceksiniz. AirPods Pro 2’nin sunduğu son özellik ise uzamsal ses özelliği Bu özellik ile sesler üç boyutlu olarak sunulacak ve dinamik kafa izleme özelliği ile sesler başınızın hareketine göre değişecek.

AirPods Pro 2’nin fiyatı ise 7.829 TL olarak belirlenmiş durumda. AirPods Pro 2’nin Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı ise henüz belirlenmedi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir