İsminizin belli olmayacağı en iyi mobil mesajlaşma uygulamalarını düşünüyorsanız yazımıza göz atmalısınız. İşte başvurular!

Hem Android hem de iOS mobil cihazlarınızda sevdiklerinize açılmak, arkadaşınızla şaka yapmak veya benzeri amaçlarla kullanabileceğiniz pek çok isimsiz mesajlaşma uygulamasını sizler için bir araya getirdik. Peki bu uygulama ne yapıyor derseniz kısacası bu uygulamayı kullanarak diğer kişilere adınızı açıklamadan mesaj gönderebilirsiniz. Ülkemizdeki en popüler anonim mesajlaşma servislerinden biri olan Connected2.me, uzun zamandır gençlerin gözdesi.

2019’un en iyi Android mesajlaşma uygulamaları!

Bu hizmet ve uygulamalarda karşı taraf sizin kim olduğunuzu göremez. Böylece konuşabilir ve devam edebilirsiniz. Sohbet etmeyi seviyorsanız gerçek adınızı ve diğer bilgileri vererek tanışabilir veya kendinizi prenses olarak tanıtabilirsiniz.

Program her ne kadar iyi amaçlar için kullanılsa da size yalan söyleyen ve sizi istemediğiniz şeyleri yapmaya zorlayan çok sayıda kullanıcı var. Bu nedenle aşağıda size önereceğimiz anonim olarak gönderebileceğiniz mesajlaşma uygulamalarını kullanırken dikkatli olmalısınız. Hemen listemize atlamayın ve bu kelimeyi genişletin. Listedeki uygulamalardan bazıları yalnızca Android, bazıları yalnızca iOS ile uyumludur, bazıları ise her iki platformda da mevcuttur.

Wut Wut

Bu, şu anda yalnızca iPhone ve iPad sahiplerinin kullanımına sunulan bir sosyal medya uygulamasıdır. Wut Wut çok yakında Android platformuna geliyor ve kimliğinizi açıklamadan Facebook arkadaşlarınıza mesaj göndermenize olanak tanıyor. Böylece Wut Wut kullanarak Facebook arkadaşlarınızla anonim olarak iletişim kurabilirsiniz, şaka yapmak, hile yapmak veya kişisel bir şeyler paylaşmak. Arkadaşlarına isimsiz mesajlar göndermek için Wut Wut uygulamasını da kullanmaları gerekiyor.

2019’un en iyi Android mesajlaşma uygulamaları!

Yik Yak

Yik Yak Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi özgürce ifade edebileceğiniz, böylece düşüncelerinizi beğenen kişilerle iletişim kurabileceğiniz

Yik Yak platformu. Aynı şekilde diğer kullanıcıların neler paylaştığını ve beğendiğini görebilir ve onlara isimsiz olarak yani adınızı gizleyerek mesaj gönderebilirsiniz. Sizinle aynı şeyi düşünen veya beğenen birçok farklı insanla arkadaşlık kurabileceğiniz uygulama, son zamanlarda uygulama dünyasını hareketlendiren uygulamalardan biri diyebilirim. iPhone ve iPad için ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

iOS Yik Yak indirmek için
Android Yik Yak indirmek için

Psst

Diğer kullanıcılarla anonim olarak sohbet edip etkileşimde bulunabileceğiniz, tüm konu ve kategoriler hakkında anonim olarak düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz en popüler uygulamalardan biri. Çok fazla olumsuz yorum almazlarsa, uygulamayı 48 saat canlı yayında bölüp ardından tamamen sileceksiniz. Sizinle aynı zevklere ve fikirlere sahip insanlarla tanışmanızı sağlayan bir uygulama. Anonim mesajlaşma özelliği de var.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce hiç böyle bir uygulama kullandınız mı?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir