Türkiye İş Bankası sorun ile gündemde. Peki, İş Bankası çöktü mü? İş Bankası internet bankacılığı girişi yapılıyor mu?

Son dönemlerde Akbank ve Yapı Kredi gibi pek çok banka sisteminde sorunlar yaşanmıştı. Bugün ise bu bankalara bir yenisi daha eklendi. Türkiye İş Bankası sistemlerinde yaşanan sorun kısa sürede sosyal ağlarda trend duruma geldi. Türkiye İş Bankası mobil bankacılık uygulaması İşCep uygulamasında ve borsa işlemlerinde kullanıcılar hata almaya başladı. Bu hataların ardından ise Türkiye İş Bankası sorun var mı,  Türkiye İş Bankası çöktü gibi mesajlar atılmaya başlandı.

Türkiye İş Bankası çöktü mü?

İş Bankası çöktü mü? Türkiye İş Bankası sorun ile gündemde!
İş Bankası çöktü mü? Türkiye İş Bankası sorun ile gündemde!

Bugün saat 11.00 itibariyle yaygın bir şekilde alınmaya başlanan hata şu anda da devam ediyor. Giriş yapılsa da işlem yapmak, hesapları kontrol etmek ve borsa işlemlerini yapmak şu anda mümkün değil. Çoğu kullanıcı giriş sonrasında ”Hesap bilgilerinizi şu anda gösteremiyoruz, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz” hatası alıyor.

Türkiye İş Bankası’ndan açıklama

Konuyla ilgili banka tarafından açıklama yapıldı. ”Merhaba, İşCep işlemleri ile ilgili yaşadığınız durum bilgimiz dahilinde olup teknik ekiplerimizce sorun giderme çalışmaları yapılmaktadır. İyi günler dileriz.” denilen açıklamada sorun yaşandığı net şekilde dile getirdi. Ayrıntıları aktarmaya devam edeceğiz.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir