iQOO Neo 9 Pro adıyla geliştirilen yeni modelin ekran özellikleri belli oldu. Lansman öncesinde yaşanan bu gelişmeyle iQOO Neo 9 Pro için ilk detaylar da ortaya çıktı.

22 Şubat tarihi itibariyle iQOO Neo 9 Pro modeli resmen tanıtılacak. iQOO tarafından Hindistan’da gerçekleştirilecek olan tanıtımda telefona dair tüm detaylar açığa çıkacak. Ancak şirket, bu tanıtım öncesinde heyecanı arttırabilmek adına bazı detayları paylaşmaya başladı. Yapılan ilk paylaşımda ise ekran özellikleri açıklandı.

iQOO Neo 9 Pro Ekranı Nasıl Olacak?

iQOO Neo 9 Pro’da ekran AMOLED panel olacak. Ön kamerası için delikli bir yapıya sahip olacak ekranın büyüklüğü ise 6.7 inç. 1.5k çözünürlük desteğine ek olarak 144Hz yenileme hızı ile etkileyici bir görüntü kalitesi sunacak. Cihazın parlaklık tepe noktası ise 3000 nit. Şirket yaptığı paylaşım ile ekrana dair soru işareti bırakmadı. Bu büyük ekran ve yüksek görüntü kalitesinde kamera özelliklerinin de yüksek kalitede olması bekleniyor.

iQOO Neo 9 Pro Ekranı Özellikleri Açıklandı
iQOO Neo 9 Pro Ekranı Özellikleri Açıklandı

İddialara göre ise cihazın arkasında Sony sensörler kullanılacak. Ön kamerada 16 MP, arkada ise Sony IMX920 ana kamera ve 8 MP ultra geniş lens yer alacak.

iQOO Neo 9 Pro Özellikleri Neler Olacak?

Resmiyet kazanmamış olmasına rağmen bugüne kadar yapılan sızıntılara göre telefonlarda yer alacak özellikler şöyle;

  • Snapdragon 8 Gen 2 işlemci
  • 8 GB RAM + 256 GB depolama / 12 GB RAM + 256 GB depolama alanı
  • 120W hızlı şarj destekli 5,160mAh batarya
  • Çift hoparlörler
  • Android 14 tabanlı FunTouch OS 14

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir