Artık Vivo’dan ayrı bir marka olan iQOO, Neo 7 adındaki yeni amiral gemisi modeli üzerinde çalışıyor.

iQOO 9T’nin teknik özellikleri ortaya çıktı

Geniş bir kullanıcı kitlesine ve popüler dünyaya tanıttığı markaya kavuşan iQOO, amiral gemisi telefonuyla başarısını artırmaya devam ediyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren şirket, yeni amiral gemisi modeli iQOO Neo 7 için son günleri geri sayıyor.

iQOO Neo 7, 12 GB RAM ve Dimensity 9000+ işlemci ile geliyor

Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre iQOO Neo 7, dün Geekbench platformunda yayınlandı. V2231A model numaralı modelin MediaTek’in Dimensity 9000+ işlemcisi ile geleceğine inanılıyor.

MediaTek Dimensity 9000+, dünyanın en hızlı büyüyen üreticilerinden biri haline geldi. Şirketin Snapdragon 8+ Gen 1’e rakip olarak piyasaya sürdüğü işlemci, AnTuTu platformunda en yüksek performansa sahip akıllı telefonun işlemci koltuğunda yer alıyor. Mevcut yapı iQOO Neo 7 ile birlikte geliyor

Geekbench’te ortaya çıkan yeni iQOO modelinin bir diğer özelliği de 12 GB RAM. Ayrıca rapor, cihazın kutudan Android 13 ile çıkacağını iddia ediyor. Daha önce alınan bilgilere göre telefon 5000 mAh bataryaya ve 120W hızlı şarj cihazına sahip olacak.

iQOO Neo 7’nin arka tarafında üçlü kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. Ana kamerasında 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX766v kullanılacak. Şirket, diğer kameralarda ultra geniş açılı sensör ve derinlik sensörü kullanacak. Ancak piksel boyutları bilinmiyor. Ön tarafta ise 6.78 inç 120Hz AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Ekranın altında parmak izi okuyucu ile gelmesi gereken modelde NFC ve ödeme de bulunacak. Son olarak, iQOO cihazının bu ay piyasaya çıkması bekleniyor.

Peki siz iQOO’nun yeni telefon modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir