iPhone akıllı cihazlarda kullanılacak olan en iyi mail uygulamaları hakkında bilgi edinmek isterseniz sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. Burada yer alan uygulamaların her biri ücretsiz e-posta uygulamaları olarak ön plana çıkıyor. Bazıları hız, bazıları tasarım bazıları ise işlevselliği ile dikkatleri üzerine toplar. 

iPhone’da en iyi mail uygulamaları

Outlook

iPhone akıllı cihazlar için sunulan Outlook, stok Posta uygulamasından çok daha fazla özellikle kullanıcıların karşısına çıkar. Her şeyden de önce programınız için anlık bildirimler desteklenir. Söz konusu bu uygulama, e-posta ve yerleşik takvim özelliği arasında kolaylıkla geçiş yapmak, hızlıca kaydırarak mesajların silinmesi, arşivleme ve planlamanızı ile büyük dosyaları cihazınıza indirmeden göndermenizi sağlar.

iOS için Outlook indir

Spark

Spark by Readdle, anlık bildirimleri destekleyen ve e-postalarınızı normal postalar, bültenler ve diğer kategoriler arasında akıllıca bir sistem üzerinden bölünmesini ve spam ile başa çıkmayı daha kolay hale getiren çok daha sağlam bir e-posta uygulamasıdır. Bu özelliklere ek olarak daha hızlı, duyarlı ve oldukça özelleştirme seçeneği olan bir platformdur. 

iOS için Spark by Readdle indir

Gmail

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Google’ın kendi e-posta uygulamasının birden çok e-posta hizmetini (Yahoo, iCloud, Office, Hotmail ve diğerleri) desteklediği uzun süredir bilinir. Birbirinden farklı zengin özelliklere sahip bir uygulamadır ve hatta e-posta göndermeyi geri alma işlevini destekler. Buradan güvenle e-postalarınızı yönetebilir, yeni seçenekleri kullanabilir ve iş yaşantınızı daha sistematik bir şekilde yönetebilirsiniz. 

iOS için Gmail indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir