Nasıl iPhone’da müzik indirmek için? Bu sorunla başladık ve sizin için iPhone için en iyi 6 ücretsiz müzik indirmesini derledik. İşte o uygulamalar!

iPhone’a müzik nasıl indirilir? Spotify, Apple Music, YouTube Music gibi servislerin pahalı olduğunu düşünüyorsanız, iPhone’unuza ücretsiz müzik indirmenin yollarını arıyor olabilirsiniz. Gerçekten, iPhone’da ücretsiz müzik dinlemenize izin vermek için tasarlanmış sayısız ücretsiz iPhone müzik indirme uygulaması vardır.

Spotify, Apple Music, YouTube Music, Deezer, TIDAL gibi günümüzde pek çok müzik dinleme uygulaması mevcut. Bu müzik servislerinden bazıları ücretsiz müzik dinlememize izin veriyor, ancak müzik indirme ve çevrimdışı dinleme (internetsiz), sınırsız atlama, reklamsız müzik dinleme gibi istenen özellikler sadece premium (ücretli) aboneler için kullanılabilir.

Bazı kullanıcılar, aylık pahalı olmayan çevrimiçi müzik servislerini dinlemenin ücretsiz bir yolunu arıyor. Aslında hala MP3 dinleyen kullanıcılar var. MP3 dinlemeyi bırakamıyorsanız, iPhone’da ücretsiz müzik akışı ve müzik indirme programları (uygulamaları) arıyorsanız, okumaya devam edin.

iPhone’dan müzik nasıl indirilir? (6 Bedava Müzik İndirme Uygulaması)

eSound Music
Documents
Browser & Document Manager
Safari (iOS 13)
Kısayollar
Cloud Music Player
Kişiler uygulama arıyor. bu temel uygulamalar. Onlara daha yakından bakalım.

eSound Music

eSound, App Store’daki milyonlarca popüler müzikten oluşan bir kitaplığa erişmenizi sağlayan birkaç popüler uygulamadan biridir. Ayrıca çevrimdışı (çevrimdışı) dinleme için şarkı indirme seçeneğiniz de vardır. Tek sorun, bu uygulamanın reklam destekli olması ve çok sayıda video reklam göstermesidir. Ama bunun bir yolu var.

Müziğinizi bulun ve indirin ve çevrimdışı dinleyin. Uygulamayı kullanmaya başlamadan önce bir hesap (elbette ücretsiz) oluşturmanız gerekir. Ardından şarkıyı bulun ve çalmaya başlamak için ona dokunun. Kütüphaneye eklemek için tıklayın. Düğme bir indirme düğmesine dönüşecektir. Şarkıyı telefonunuza kaydetmek için buna dokunun.

Apple Türkiye için uygun fiyatlı iPhone modelleri üretecek

Documents

iPhone için en iyi üçüncü taraf indirme yöneticisidir. Ücretsizdir, reklamsızdır ve güvenilir bir şirket tarafından geliştirilmiştir. Belgeler’i yalnızca müzik değil, herhangi bir şey indirmek için kullanabilirsiniz. İndirilen müziği uygulamadan veya en sevdiğiniz galeriden veya müzik çalardan çalabilirsiniz.

MP3 dosyasını indirmek için Documents uygulamasındaki tarayıcıyı kullanacaksınız. Ücretsiz müzik indirmenize izin veren herhangi bir web sitesini açın. Ardından, uygulama indirme yöneticisini açmak için İndir düğmesine tıklayın.

İndirme tamamlandığında, şarkıyı çalmak için tıklayabilir veya başka bir klasöre taşımak için menü düğmesini kullanabilir veya VLC gibi bir uygulama kullanarak paylaşabilirsiniz.

Sizin kullandığınız bir uygulama var mı?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir