Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, bu akşam saatlerinde yapılacak olan 2022 yılının ilk etkinliği ile sunulacağı artık kesin olarak iPhone SE 5G ve yeni iPad Air ile gelecek. 21:00 saatleri itibarıyla başlayacak “Peek Performance” etkinliği kapsamında sunulacak olan 5G destekli yeni iPhone SE modeli, daha sunulmadan yeni bilgiler elde edildi. 

Daha önce sunulanların üstüne telefonun MagSafe şarj sistemine sahip olacağı da elde edilen bilgiler arasında yer alıyor. Ekranı darbelere karşı dayanıklı olan Ceramic Shield ile güçlendirilen bu telefon, söylendiği üzere halihazırda bulunan SE’den çok daha güçlü bir pil ömrü sunacak. 4GB RAM ile sunulacağı dile getirilen telefon, daha çok adından söz ettiren Ming-Chi Kuo’ya göre 22 Mart tarihinde de seri üretimi yapılacak. 64 GB, 128 GB ve 256 GB dahili depolama seçeneklerinin de sunulacağı dile getirilen bu telefon, Apple imzalı A15 Bionic işlemciden güç alacak. Bunun yanı sıra mmWave hem de Sub-6GHz 5G desteğine sahip olacak.

2 3

Siyah, beyaz ve kırmızı renk seçeneklerine sahip olan telefon, daha önce söz edilen sağlam kaynaklardan Ross Young’a göre 4,7 inç 60 Hz LCD ekran özelliğine sahip olacak. Bunun yanı sıra akşam saatlerinde yeni iPad Air modeli de sunulacak. Gücünü M1 işlemciden alacak olan bu yeni tablet, aktarıldığı üzere 8 GB RAM’e sahip olacak ve 128 GB temel depolama özelliğine sahip olacak. 599 dolarlık bir başlangıç fiyatına sahip olacağı düşünülen bu ürün, tasarımsal olarak Air ile aynı görünüme sahip olacak ve mor renk sunacağı düşünülüyor. 

OPPO Find X5 Pro Dimensity Versiyonu AnTuTu’da görüldü

Apple’ın etkinliğinde bunların yanı sıra Mac Studio bilgisayar modeli ile Apple Studio Display de sunulacak. Söz konusu bu monitör elde edilen son bilgilere göre iOS işletim sistemine sahip ve A-Serisi bir işlemci özelliğine sahiptir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir