iPhone SE 4 tasarımı için çalışmalar devam ediyor. Yeni sızıntılarda iPhone SE 4 tasarımı sızdırıldı. İşte o görüntüler…

Apple tarafından iPhone serisine göre daha uygun fiyatlarla piyasaya sunulan iPhone SE için yeni versiyon kısa sürede tanıtılacak. iPhone SE 4 olarak adlandırılacak yeni model için bazı detaylar paylaşılırken şimdi CAD görüntüleri ortaya çıktı. Yeni tasarımla iPhone SE’nin 4. neslinin nasıl olacağı ve tasarımda nelerin değiştirileceği de belli oldu.

iPhone SE 4 Tasarımı Nasıl Olacak?

iPhone SE 4  tasarımında önceki nesle göre daha büyük ve çentikli bir ekran karşımıza çıkıyor. Apple’ın yaptığı son değişiklikler neticesinde USB-C desteğine sahip olduğu da görülen yeni modellerde iPhone 14 tasarımı takip edilmiş gibi görünüyor. 

iPhone SE 4 Bu Tasarımla Gelebilir
iPhone SE 4 Bu Tasarımla Gelebilir

Tasarımda büyük bir değişim yapmayan Apple, bunun yerine önemli detaylar üzerinde çalışmış. Bu kapsamda ise Face ID için TrueDepth kamera sisteminin destekleneceği yeni model, daha üst performans gösterecek. Ekran boyutunda ise 6.1 inçlik bir yenilik yapılacak. önceki modellerde 4.7 inç seviyelerini tercih eden Apple, ekranı büyütecek.

Büyük ekran ve çentikli tasarım gibi yeniliklerle ön panelde kapsamlı bir yenilik yapan Apple,  aynı özeni arkada göstermiyor. Tek ana kamera ile kullanım sunacak olan Apple, 147.7 x 71.5 x 7.7mm ölçüleriyle yeni modelini tamamlamış.

iPhone SE 4 Ne Zaman Tanıtılacak?

Yeni CAD görüntüleriyle yeni bilgilerin gelmeye devam ettiği iPhone SE 4 için en çok merak edilen tanıtım tarihi. Ancak 2024 yılı içerisinde yeni modelin piyasada olması beklenmiyor. Bu nedenle tanıtım için en yakın tarih 2025. iPhone 16 lansmanıyla birlikte tanıtılması beklenen yeni model, uzun zamandan beri zayıf kalan iPhone SE serisini güçlendirebilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir