Apple, iki yıl önce iPhone SE (2020) adlı ikinci nesil iPhone SE’nin tanıtımı yapıldı ve şimdi ise GSM Arena tarafından aktarılan bilgilere göre, şirketin 8 Mart günü gerçekleştireceği etkinlik ile beraber, yenilenmiş bir iPad Air ile beraber iPhone SE 2022 modelini tanıtacağını dile getirdi. 

Cris Tales, Epic Games Store’da ücretsiz olarak sunuldu

Apple şu an için bu bilgiye onay vermese de, analist John Donovan, yeni nesil iPhone SE’nin satış fiyatının 300 dolardan başlayabileceği dile getirildi. Bu rakamlar, 2020 model iPhone SE’nin taban fiyatında 99 dolar daha az durumdadır. Bununla beraber başka bir analist olan Daniel Ives ise Apple’ın 399 dolarlık taban fiyatından devam edeceğini düşünüyor fakat daha düşük bir fiyat ihtimalini de tamamen reddetmedi. 

24 3

iPhone SE+ 5G olarak adlandıracağını dile getiren iPhone SE 2022 modelinin 5G desteği, geliştirilmiş bir kamera donanımı ve Apple’ın geçtiğimiz yıl iPhone 13 serisi ile beraber piyasaya sürdüğü A15 Bionic çipe sahip olduğu dile getiriliyor. iPhone SE+ 5G, kendinden önceki iPhone SE modeline göre bazı iyileştirmeler yapılacak olsa da, akıllı cep telefonun 2017 yılında piyasaya sürülen iPhone 8 benzeri olan tasarıma sadık kalması beklendiği için tasarım tarafından büyük bir değişiklik olması beklenmiyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir