Epic Games Store tarafından verilen sunulan bu yeni ücretsiz oyun Cris Tales oldu ve verilecek bir sonraki oyunun duyurusunu yaptı. Epic Games Store üzerinde ücretsiz olarak sunulan yeni ücretsiz oyun Cris Tales daha öncekiler gibi dikkat çekmeyi başardı. Kampanyanın ardından 190 TL’ye sayılacak olan ve 03.03.2022 saat 19:00’a kadar ücretsiz olarak sunulacak oyun için aktarılan resmi detaylar şu şekildedir; “Cris Tales, klasik JRYO’lara yeni bir bakış açısı kazandıran, muazzam ve bağımsız bir aşk mektubudur. Geçmişi dikkatle incele, günümüzde oyna ve seçimlerinin geleceği dinamik olarak şekillendirmesini izle. Sen oynarken bunların hepsi tek bir ekranda olacak! Harika bir şekilde elle çizilen 2D animasyonlar, seçimlerinin 20 saatten uzun bir oynanış sırasında hem günümüzü hem de geleceği değiştirdiği bir dünyayı canlandırıyor.”

15 8

Epic Games Store tarafından sunulacak bir sonraki ücretsiz oyunlar ise Black Widow: Recharged ve Centipede: Recharged şeklinde olacak. İlk oyun için şu açıklamada bulundu; “Kült klasiğin geri döndüğü iki analoglu bu çılgın nişancı oyununda örümcek ağını böcek saldırılarına karşı korurken Megan McDuffee’nin etkileyici melodilerinin keyfini çıkar. 30 meydan okumada veya arcade modunda tek başına veya bir arkadaşınla yerel eşli oyna.”  

İkinci oyun Centipede: Recharged için açıklama ise şöyle: “Nostaljik bir klasiğin geri döndüğü bu oyunda böcekleri patlatıp yüksek skorlar kovalarken Megan McDuffee’nin sürükleyici orijinal oyun müziklerine kendini kaptır. 30 benzersiz meydan okumada veya sonsuz arcade modunda tek başına veya bir arkadaşınla yerel eşli oyna.” Söz konusu bu heyecan verici oyunlar 3 Mart ardından ücretsiz olarak elde edilebilecek. Oyun ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günler içerisinde daha verimli bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir