Sosyal medyanın haber odaklı platformlarından Twitter, yapılan son güncelleme ile beraber iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ta tam olarak çalışmamaya başladı. Twitter, doğal olarak sık sık gelişmeye devam ediyor ve bu gelişim için oldukça eski işletim sistemlerine sahip olan desteğin bir noktadan sonra kesilmesi gerekiyor. İşte bu durumlardan biri de kısa bir süre önce yaşandı. 

10

Konuyla ilgili olarak yapılan son güncelleme ile beraber servis, iOS 12’de kalan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ta tam olarak çalışmamaya başladı. Aynı şekilde daha önce çıkan cihazlar için de deneyim bozulmuş oldu. Halen pek çok kullanıcısı olan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ta düzgün bir Twitter deneyimi elde etmek için şu an için resmi tek yol mobil sürüm kullanmak olacak. Mobil sürüm kötü olmadığı için bu büyük bir sorun olmuyor ancak yine de uygulamanın bozulması bazı kişileri oldukça üzüyor. 

Apple Watch 7 güncellemesi sonrasında şarj sorunları ortaya çıktı

Twitter, iOS tarafında en son bir GIF konusunda bir adım atıldı. Firma yapılan güncelleme ile beraber kişilerin direkt olarak iOS uygulamasının kamera üzerinden GIF oluşturma imkanı sunuyor. Bu sayede ise kişiler saniyeler içerisinde çekmiş oldukları kısa videolar üzerinden GIF’ler oluşturabilirler. Direk olarak ise kamera üzerinden oluşturmuş oldukları için kalitesi oldukça yüksek olan hareketli GIF’ler, bazı hızlı cevaplar için başarılı gözüküyor. Bilindiği üzere çok sık oranda kullanılıyor. Bu imkanın ileride Android için de kullanıma sunulacağı belirtiliyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir