iPhone 14 modellerinin üretimlerinde test üretimlerine başlandığı belirtildi. Şirket 2022’inin sonbahar aylarında yeni modellerini tanıtıma çıkaracak.

iPhone 14 serisi, büyük popülerlik kazanan iPhone 13 serisi sonrasında oldukça dikkat çekti. Bu nedenle de uzun zamandan beri yeni modeller ile ilgili yeni bilgilerin gündeme geldiği iPhone 14 serisinde yeni bir bilgi daha paylaşıldı. Tayvan’da yer alan bilgilere göre Apple, iPhone 14 modellerinin test üretimlerine başladı.

iPhone 14 üretimleri başladı

iPhone 14 test üretim aşaması, şirketin seri üretime geçmeden önce cihazlardaki son hataları denetleyebileceği bir süreci işareti ediyor. Bu nedenle önümüzdeki dönemlerde iPhone 14 test üretimleri ile seriye son hali verilecek. Ancak test süreci kapsamında iPhone 14 serisinden hangi modellerin seçildiği bilinmiyor. Tüm modeller tercih edilebileceği gibi tek bir model ile de test üretimi yapılabilir.

iphone 14 uretim asamasinda olabilir

Tayvanlı sızıntıda üretimde Apple’ın hangi şirketler ile ortak çalışacağı da belirtildi. Buna göre Luxshare iPhone 14 ve iPhone 14 Max modellerini üretecek. Foxconn ise iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max üretimlerini yapacak.

iPhone 14 test üretimleri ve Apple ortaklarına yönelik yapılan açıklamalar Apple tarafından duyurulmadı. Bu nedenle resmiyet taşımıyor. Ancak bugüne kadar gündeme gelen sayısız sızıntı ile son iPhone 14 raporu büyük oranda örtüşüyor.

iPhone 14 modelleriyle ilgili yine resmi olmamakla birlikte bazı görüntülere de yer verildi. Tanıtımda şirketin görsellerdeki gibi bir modeli sunması bekleniyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir