Aylar önce paylaşılmasına rağmen iPhone 14 serisinin kılıfları bir kez daha ortaya çıktı. Kılıflar aynı zamanda telefonun arka kısmını da gösteriyor.

Geçtiğimiz aylar içerisinde iPhone 14 serisine ait kılıf görüntüleri paylaşılmıştı, bugün ise bunlar arasına bir yenisi daha eklendi ve böylelikle tüm iPhone 14 serisine ait farklı üçüncü parti şirket tarafından üretimi yapılan yeni kılıflar ortaya çıktı. Paylaşılan yeni kılıflar, bu yılki yeni iPhone modellerinde yapılacak tasarım iyileştirmeleriyle ilgili beklentileri daha da kuvvetlendirdi.

Weibo’da ve Twitter’da “DuanRui” tarafından aktarılan görüntüler, 6.1 inç ‌iPhone 14‌ ve iPhone 14 Pro ve 6.7 inç ‌iPhone 14‌ Max ve ‌iPhone 14 Pro‌ Max için ultra ince üçüncü parti kılıfları gözler önüne seriyor. Söz konusu bu cihazlardan biri 14 Plus olarak adlandırılmış olsa da 14 Max olma ihtimali oldukça yüksek gözüküyor.

iphone 14 serisinin kiliflari dikkat cekti

iPhone 14’ün yeni kılıfları paylaşıldı

iPhone 14 serisinin kasası, her geçen gün daha da detaylanmaya başlıyor. Sık sık ortaya çıkan sızıntılarla cihaz hakkındaki bilgiler netlik kazanmaya devam ediyor. Görüntüler aynı zamanda iPhone 13 Pro ile iPhone 14 Pro arasında hem boyut hem de arka kamera ünitesi kasaların hassas kısımlarının ve kesiklerinin yakından detaylandırılmasını içeriyor. Daha büyük bir arka kamera ünitesi, %57 daha büyük sensör ve 8K video kayıt özelliğine sahip yeni bir 48 MP kameranın olması bekleniyor.

iOS 16 beta 3 yayımlandı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir