Wall Street analistlerinden Brian White’a göre Apple, pek çok sebepten dolayı iPhone 14 modelleriyle yüksek satış rakamları elde edemeyebilir.

Wall Street analisti Brian White, Apple’ın bu sonbahar aylarında iPhone 14 serisi için güçsüz tüketici talebiyle karşı karşıya kalacağı tahmine diliyor. bunun sebebi olarak ise pek çok ülkedeki ekonomik istikrarsızlık ve yüksek enflasyon değerleridir. White’a göre her geçen gün güçsüzleşen ekonomi ve artan enflasyon değerleriyle beraber tüketiciler bu sonbaharda, yeni nesil Apple akıllı cep telefonlarını satın alma konusunda daha temkinli hareket edebilir. Belki de ekonomik kriz geçene kadar bu tarz pahalı cihazların alımları ertelenebilir.

iPhone 14 ne zaman geliyor?

Geçtiğimiz günler içerisinde Apple’ın iPhone 14 modelleri için siparişlerini %10 oranında azaltmak zorunda kaldığına dair bilgiler ortaya çıkmıştı. Fakat TFI Securities analisti Ming-Chi Kuo, bunun bu şekilde olmadığını düşünüyor ve Çin’de yeni cihazlara olan talebin artış göstereceğini düşünüyor.

iPhone 14 modelleri bu sonbahar aylarında 14, 14 Pro, 14 Max ve 14 Pro Max olmak üzere dört farklı modelle kullanıcıların beğenisine sunulacak. Apple’ın lansman etkinliğinin 13 Eylül tarihinde yapılması bekleniyor.

Samsung Galaxy A53 rakiplerinden daha pahalı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir