Taiwan Economic Times tarafından hazırlanan raporlardan elde edildiği üzere iPhone 14 Pro’nun tasarımı ile ilgili çalışmalar tamamlandı. Aynı zamanda iPhone 14 Pro’nun test üretimlerinin de başladığı aktarılan bilgiler arasındadır 

Taiwan Economic Times tarafından hazırlanan raporlarda yer alan bilgilere göre Apple’ın en büyük tedarikçilerinden biri olan Foxconn, iPhone 14 Pro’nun test üretimine başlanmış gözüküyor. Foxconn’un iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinin test üretimlerinin yapılması beklenirken Apple’ın bir diğer tedarikçisi Luxshare’in ise serinin iki alt modelinin testlerini gerçekleştirmesi bekleniyor.

iPhone 14 Pro’nun tasarımı akıllara iPhone 4’ü getiriyor

4 11

iPhone 14 ve iPhone 14 Pro modelleri ilk bakışta eski iPhoneları akıllara getiriyor. Çünkü söz konusu bu telefon modellerinde, iPhone 4 adlı akıllı cihazlardaki gibi bir hoparlör ızgarası yer alabilir. Aynı zamanda daire şeklindeki ses açma kapama düğmeleri iPhone 14 serisi ile geri gelebilir gibi gözüküyor. iPhone 14 serisi, 6.1 inç ve 6.7 inç ekran büyüklüğüne sahip olan bu dört farklı telefon modeli ile sunulması bekleniyor. Aynı zamanda ilk olarak iPhone 12 serisiyle kullanıcıların beğenisine sunulan 5.4 inç ekran büyüklüğüne sahip iPhone Mini’lerin iPhone 14 serisinde olmayacağı bilgisi de söylentiler arasındadır. Güncellenmiş bir tasarımın yanı sıra iPhone 14’ün 8K video kaydı ve ultra geniş açılı lens gibi bir çok kamera iyileştirmesiyle beraber gelmesi de bekleniyor. 

27 Şubat Samsung “Galaxy” etkinliğinde görücüye çıkacak ürünler belli oldu

Aynı zamanda iPhone 14 serisi, şu ana kadar ki iPhone akıllı cihazlardan daha güçlü bir performansla gelebilir. Çünkü söylentilere bakıldığı üzere iPhone 14 serisinin en yüksek modeli olan 8 GB RAM’e sahip olabilir. Buna ek olarak ise Apple’ın eSIM teknolojisinin kullanımını artırmak için iPhone 14 serisinde SIM kart özelliğine sahip olmayacağı da söylentiler arasında yer alıyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir