Güney Kore merkezli dev isimlerden Samsung, çok yakın zaman içerisinde bir erkinlik daha gerçekleştirecek ve burada da yeni Galaxy modellerinin tanıtımı yapılacak. Samsung, geçtiğimiz haftalar içerisinde 2022 yılının ilk Galaxy Unpacked etkinliğini düzenledi. 

Magic4 serisi ile Honor Earbuds 3 Pro ile geliyor

Hatırlatmak gerekirse burada amiral gemisi kategorisinde yer alan Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra telefon modellerinin tanıtımı yapıldı. Etkinlikte aynı zamanda üst seviye Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8 Plus ve Galaxy Tab S8 Ultra tablet modelleri de tanıtımı yapılan donanımlar arasında yer alıyordu. Şimdi ise bir Galaxy etkinliği daha gerçekleşecek ve onun da net olarak 27 Şubat tarihi veriliyor. Yeni yapılan resmi paylaşıma göre ise 27 Şubat Galaxy etkinliğinin kapsamında yeni nesil Samsung Galaxy Book modelleri sunulacak. 

29 2

Mobil Dünya Kongresi 2022 merkezli etkinlik kapsamında şirket, Türkiye’de satışı yapılmayacak olan yeni dizüstü bilgisayarlarının üzerinde olan perdeyi kaldıracak. Söz konusu bu yeni modellerin yalnızca Intel işlemcilere sahip olacağına kesin olarak olarak bakılıyor. Konuyla ilgili olarak yapılan sızıntılara ve paylaşımlara göre yeni spesifik olarak Intel’in Alder Lake serisi işlemciler tercih ediliyor. Direkt olarak yeni nesil Windows 11 işletim sistemine sahip olması beklenen yeni Galaxy Book modelleri, büyük ihtimalle AMOLED ekran özelliğine sahip olacak ve S Pen kalem desteği de sunulacak. Bu anlamda dokunmatik kontrol sunması da beklenen bu dizüstü bilgisayarlar, büyük ihtimalle 27 Şubat Galaxy etkinliği öncesinde tüm bilgileriyle beraber sızdırılacak. Dizüstü pazarında pek de ön plana çıkmayan Samsung, 2022 yılında bu durumu değiştirmek adına dikkat çekici bir çözüm ile adından söz ettirebilir. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda yeni bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir