Apple yazıları ile dünyanın yakından takip edilen ismi olan Mark Gurman iPhone Pro modelleriyle ilgili yeni bilgiler paylaştı. İddialara göre iPhone 14 Pro modelindeki çentik değişiyor.

Apple, çentikli tasarımlara 2017 yılı itibariyle geçmişti. Yıllar içerisinde çentiğin tasarımında değişikliğe gidilse de çentik kalmaya devam etmişti. iPhone 14 serisinde bu konuda nasıl bir hamle yapacağı merak edilen Apple için yeni bilgiler Mark Gurman’dan geldi. iPhone 14 Pro modelindeki çentik için detayları aktaran Gurman, yeni seri ile tasarımda yeniliğe gidileceğini açıkladı.

Samsung’un iPhone 14 göndermeli reklam filmi gündem oldu

iPhone 14 Pro çentiği nasıl olacak?

Yeni iddialara göre iPhone 14 Pro’da yer alacak çentiklerde iki ayrı bölüm kullanılacak. Bir tarafı hap, bir tarafı ise O şeklinde olacak bu çentik tasarımı, böylece daha da küçülecek. Daha önce Android modellerinde de test edilen bu tasarım değişikliği, iPhone 14 Pro ile Apple’a gelecek. iPhone 14 serisinin diğer modellerindeki çentiğin tasarım ise bilinmiyor. Yeni tasarımda O bölümünde kameraya yer verilecek. Diğer hap tasarımındaki bölümde ise sensörler saklanacak.

iPhone 14 Pro ve diğer modellerdeki tasarımlar 7 Eylül’de ortaya çıkacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir