7 Eylül’de tanıtımı yapılan iPhone 14 serisi için Türkiye’de ön sipariş dönemi resmen başladı. İşte son gelişmeler.

Apple’ın yeni modelleri iPhone 14, 14 Pro ve 14 Pro Max için yeni güncelleme yapıldı. Apple Türkiye sitesinde yapılan değişikliklerin ardından cihazlar için ön siparişler alınmaya başlandı. Başlangıç aşamasında sadece iPhone 14, 14 Pro ve 14 Pro Max modellerini kapsayan ön siparişler, kademeli olarak tüm cihazları kapsayacak.

iPhone 14 serisi tanıtıldı! İşte özellikler ve fiyatlar

iPhone 14, 14 Pro ve 14 Pro Max 23 Eylül’de geliyor

10

Ön sipariş döneminde ilk kullananlardan olmak için sipariş verebilecek olan kullanıcılar, telefonlar raflara çıkınca modellere hemen kavuşabilecek. Telefonların resmi satış tarihi ise 23 Eylül. 23 Eylül tarihi itibariyle beklemeye gerek kalmadan online ya da mağazalar üzerinden iPhone 14, 14 Pro ve 14 Pro Max modellerini satın alabilmek mümkün olacak.

iPhone 14 Plus ne zaman satışa çıkacak?

iPhone 14, 14 Pro ve 14 Pro Max modelleri için yapılan açıklamada iPhone 14 Plus kapsam dışında tutulmuş durumda. Bu nedenle modelin ne zaman ön siparişe çıkacağı ve satışına başlanacağı bilinmiyor. iPhone 14 Plus modeliyle birlikte tanıtılan AirPods 2, Apple Watch Series 8, yeni Apple Watch SE ya da Watch SE 2 ve Apple Watch Ultra için de tarih paylaşılmış değil.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir