Türkiye’de iPhone 13 henüz satılmaya başlamamışken bile Apple, geçtiğimiz haftalarda tanıtımını gerçekleştirdiği iPhone 13 serisinin servis ve onarım ücretlerini açıkladı. 

Apple, Eylül ayı içerisinde düzenlemiş olduğu etkinlik ile beraber iPhone 13 serisi, Watch Series 7, yeni iPad gibi pek çok ürünün tanıtımını gerçekleştirdi. Daha güçlü bir işlemci, gelişmiş özelliklere sahip kamera ve yenilenmiş tasarım ile sunulan iPhone 13 serisi, etkinlik kapsamında en dikkat çeken ürünler oldu.  Amerika’daki iPhone 13 serisi için onarım fiyatları lansman sırasında belli olmuştu ancak Türkiye’deki fiyatlar daha yeni açıklandı. 

iPhone 13 ailesinin Türkiye’deki onarım ücretleri 

2 6

Söz konusu bu cihazların şu an için satışlarına birkaç gün kala Apple, ekran değişimi ve pil değişim ücretleri hakkında bilgi verdi. Burada yer alan bilgilere göre garanti kapsamının dışında kalan iPhone 13 serisinin değişim ücreti şu şekilde belirlendi;

iPhone 13 Pro Max: 8.299 TL

iPhone 13 Pro: 7.499 TL

iPhone 13: 6.459 TL

iPhone 13 mini: 5.559 TL

3 8

Apple’ın iPhone 13 serisinin değişim adına belirlemiş olduğu ücretler yukarıdaki gibi belirlendi. En uygun fiyatlı olan iPhone 13 mini’nin ekran değişim fiyatı 2.349 olarak belirtildi. Bir diğer açıdan pil değişim ücretinden de söz edildi. Buna göre ise iPhone 13 adlı cihazların pil değiştirme ücreti 649 TL olarak belirlendi. Apple’ın ekran ve pil değiştirme ücretleri şu an için bu kadardır. Döviz kurunun değişmesiyle bu fiyatların da değişeceğini aktarmak gerekir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir