“Peek Performance” isimli Apple etkinliği içerisinde iPhone 13 serisi için yeni yeşil renk seçeneğinin de tanıtımı yapıldı. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, hatırlanacağı üzere iPhone 12 ve iPhone 12 mini için ürünlerin resmi olarak tanıtılmasının ardından gerçekleşen bir etkinlikte mor renk seçeneği ile sunulmuştu. 

13 1

Bunun bir benzeri olarak ise bugün iPhone 13 serisi için de yapıldı. Büyük ses getirmeyi başaran “Peek Performance” etkinliğinde tüm 13 serisi için yeşil renk seçeneği de sunuldu. Apple, yeşil renk ile normal 13 ‘lerin seçenekleri de 6’ya çıkmış oldu. Yeşil eklenmeden önce cihazın renk seçenekleri pembe, mavi, gece yarısı, yıldız ışığı ve (PRODUCT)RED merkezli kırmızı şeklindeydi. 13 Pro ve 13 Pro Max renkleri ise 5’e ulaşmış oldu. Şirket yeni renk seçeneği ile telefonlarından bir kez daha söz ettirmeyi başardı ve yeşil severlerin de kalbini kazanmış oldu. 

Vivo Nex Fold modelinden ilk bilgiler geldi

iPhone 13 modeli Türkiye’de 16.299 TL gibi oldukça yüksek bir başlangıç fiyatına sahiptir. 13 mini içinse Türkiye’de 14.799 TL şeklinde belirtilmesi mümkün. Şaşırılmayacağı bir şekilde Apple yeni yeşil renk seçeneği için ekstra bir ücret talep etmiyor. Elde edilen son bilgilere göre ise yeni yeşil renginin de Türkiye’de satılacağıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir