Yeni iPad Mini 6, çıkmasının ardından henüz 1 ay dahi geçmeden donanımsal sorunlar sebebiyle çeşitli eleştirilere maruz kaldı. Sorun ile karşı karşıya kalan kullanıcılar ise iPad’lerin toplatılması gerektiğini belirtti. 

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, 24 Eylül tarihinde satışa çıkardığı iPad Mini’ye oldukça güveniyor. 14 Eylül tarihinde Apple’ın en çok ön sipariş alan ürünleri arasında yer almayı başaran iPad Mini, henüz birinci ayını da doldurmadan kullanıcılar tarafından çok ciddi eleştiriler ile karşı karşıya kaldı. Reddit platformunda bir kullanıcı tarafından paylaşılan videonun ardından pek çok kullanıcı aynı sorunu yaşadığını ve iPad Mini 6’nın geri toplanması gerektiğini dile getirdi.

iPad’ler ekranlarında sorun yaşanıyor

6 2

Reddit’te Apple forumunda konu ile ilgili başlık açan kullanıcı, “iPad Mini 6 64GB Wi-Fi modelini yaklaşık 1 hafta önce aldım ve cihazda LCD ile alakalı sorun olduğunu gördüm, Yaşadığım sorun, güç tuşu sağ üstte olacak şekilde iPad’i yatay tuttuğumda ve ekranın herhangi bir yerine dokunduğumda ekranın sağ üst kısmında LCD’nin bozulmasıydı. iPad’i Apple servisine götürüp değişim talep ettim ancak maalesef ki bana verilen yeni iPad’de de aynı sorun vardı ancak yeni iPad’de durum daha kötüydü.” diyerek durumdan diğer kullanıcıların da haberdar olmasını sağladı.

Videoyu ve gönderiyi gören kullanıcılardan bazıları, kendi iPad’lerinde de aynı sorunlar ile karşı karşıya kaldıklarını ve  Apple’ın iPad’leri değiştirmek yerine geri toplatılması gerektiğini belirtti. Değişim yapmak adına App Store’a giden bir diğer kullanıcı ise Apple servis elemanının “iPad’lerin yakında toplatılabileceğini” söylediğini dile getirdi. Yeni iPad Mini 6 her ne kadar çoğu iPad kullanıcı için kullanımı en konforlu ve en iyi iPad olsa da karşılaşılan bu sorunlar pek çok kullanıcıyı iPad kullanmaktan geri bırakacak gibi gözüküyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir