2022 yılının ilk 6 ayı içerisinde tanıtılması planlanan iPad Air modeline dair ilk bilgiler geldi. Yapılan paylaşımlara göre 5G desteğine sahip olacak iPad Air modeli A15 Bionic işlemci ile kutudan çıkacak.

iPad Air serisi, bu yılın en çok beklenen modellerinden bir tanesi oldu. Apple tarafından 2022 yılı içerisinde yapılacak lansmanda iPhone SE 3 modeli ile birlikte iPad Air modellerini ön plana çıkarılması bekleniyor. Yeni model için sızdırılan bilgilerde ise 5G versiyonunun da piyasaya sunulacağı ve A15 Bionic işlemci ile modelin iyi bir performansa sahip olacağı belirtildi. Üstelik tablet Center Stage özelliği ile desteklenen 12 megapiksel bir kamera ile fark yaratacak.

iPad Air özellikleri neler?

10.9 inç ekrana sahip olacak Yeni iPad Air modelinde güç butonu üzerine entegre edilmiş bir parmak izi okuyucusu bulunacak. Üstelik tüm bu eşsiz özelliklere ek olarak Apple Pencil desteği ile kalem kullanımının da mümkün olacağı yeni model, böylece 2022 yılının en çok ön plana çıkan ve satış yapabilecek seçeneklerinden birisi olacak. Manyetik olarak şarj edilmesi için kaleme özel bir yuva verecek Apple, yeni modelinde tasarımda ise büyük bir revizyon planlamıyor. Edinilen bilgilere göre iPad Air tasarımında, iPad Mini’nin büyük tasarımının uyarlanması bekleniyor.

iPad Air modelinin tanıtımı sonrasında iPad Pro fiyatını yüksek bulanlar için daha ekonomik bir seçenek sunulmuş olacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir