iOS 17.3.1 sürüm güncellemesi yayınlandı. iOS 17.3’ün hemen ardından gelen yeni güncelleme yaşanan sorunları ortadan kaldırıyor.

Apple, dün yeni bir güncellemeye imza attı. iOS 17.3.1 olarak isimlendirilen yeni güncelleme bir önceki güncellemeyle ortaya çıkan hataları gidermeyi hedefliyor. Sürüm notlarında yer alan bilgilerde en dikkat çeken detay yenilenen metin sorununun giderilmesi oldu. Kullanıcılar yeni sürümde yazı yazarken beklenmedik bir şekilde metinlerin birbirine geçmesi ya da yazılan metinlerin tekrarlanması gibi sorunlar yeni sürümle birlikte düzeltildi.  Yeni güncellemede Apple, yaşanan hataları hızlı şekilde çözmek adına güncelleme yoluna gitti. Bu nedenle iOS 17.3.1’de herhangi bir güvenlik güncellemesi ya da yaması bulunmuyor. Zira Apple büyük iOS 17.4 güncellemesi üzerinde çalışıyor.

iOS 17.3.1 Yinelenen Metin ve Bazı Hataları Ortadan Kaldırıyor
iOS 17.3.1 Yinelenen Metin ve Bazı Hataları Ortadan Kaldırıyor

iOS 17.4 Çalışmaları Sürüyor

daha önce de belirttiğimiz gibi şubat sonunda ya da mart başında iOS 17.4 piyasaya sunulacak. Emojiler ve Avrupa Birliği kurallarının geçerli olacağı yeni App Store gibi kapsamlı değişiklikler iOS 17.4 sürümünde yer alacak.

iOS 17.3.1 Nasıl Yüklenir?

iOS 17.3.1 güncellemesini alarak mevcut hataları gidermek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip etmelisiniz.

  • Ayarları açın.
  • Genel’e dokunun.
  • Yazılım Güncelleme’ye dokunun.
  • Güncelleme cihazınıza geldiyse güncelleme detayları ekranda yer alacaktır.
  • İndir ve Yükle’ye dokunun.
  • Şifrenizi girmeniz istenecektir.
  • Şifreyi girerek kurulumu tamamlayabilirsiniz.

Güncelleme sonrasında iPhone’unuz yeniden başlatılacaktır. Telefon kullanıma açıldığında iOS 17.3.1 kullanmaya başlayabilirsiniz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir