İPhone 14 serisi ile kullanılacak iOS 16 için yeni bir güncelleme daha yapıldı ve iOS 16 Beta 7 güncellemesi resmen duyuruldu.

iPhone 14 serisinin tanıtımı yaklaştıkça, telefonlarda kullanılacak işletim sistemi güncellemeleri de sıklaştı. iOS 16 işletim sistemi için yapılan son açıklamada sistemin Beta 7 güncellemesinin dağıtıldığı belirtildi. 1 hafta önce 6. sürümü duyuran Apple, böylece kısa süre içerisinde bir yeni sürümü daha çıkarmayı başardı. RC öncesi son sürüm olması nedeniyle çok daha dikkat çeken Beta 7 güncellemesi buna karşın farklı özelliklere ya da yeniliklere sahip değil.

iOS 16 beta 6 güncellemesi yayımlandı

iOS 16 Beta 7’de neler var?

ios 16 beta 7 guncellemesi cikti
iOS 16 beta 7 sürüm ile güncellemeler sürüyor

336 MB büyüklüğünde olan güncellemede, daha çok hata güncellemelerine odaklanılmış durumda. Bu nedenle büyük yenilikler ve geliştirmeler sunulmuyor.

iOS 16 Beta 7
ios 16 beta yenilikler

Sürüm notlarından da görüleceği üzere Beta 7, hataların giderildiği ve iyileştirmelerin yapıldığı bir sürüm olacak. Güncellemenin 336 MB büyüklüğünde olması da yine büyük yeniliklerin olmayacağına işaretti. iOS 16 Beta yenilikler hakkında gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

ios 16 beta 7 guncellemesi cikti 1

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir