Yeni güncellemede arka plan resim ve bildirimlerine yönelik değişiklik geliyor. En çok etkilenen ise Always on Display özelliği olacak. İşte detaylar.

Yeni iOS 16.2 beta güncellemesi ile Apple, sürekli değişen görünümde büyük bir değişiklik yaptı. Kullanıcılar, artık arka plan resimlerini ve bildirimleri kapatabilecekler. Tabi bunlar kapatılırsa Always On Display, neredeyse Android telefonlardakiyle aynı olacak.

iOS 16’nın özellikleri sızdırıldı

Apple, nihayet Always On Display özelliğini yeni iPhone 14 serisinin Pro ve Pro Max modelleriyle getiriyor. Ancak Android’den farklı olarak bu özellik sadece bir saat ve bazı bildirimleri göstermiyor. Ancak arka plan resimleri de var.

Always on Display’a ince ayar

Apple’ın Always On Display özelliğini aslında bu açıdan kullanıcılar için çok sönük bir ekran gibi çalışıyor. Şirket şimdi de kullanıcıların bu özellik, beğenmediğine dair raporlar yayınladı. Yeni güncellemeyle ekranda arka plan görüntüsü ve bildirimler her zaman devre dışı bırakılabilecek.

iphone 14 always on display ozelligi daha kullanisli hale geliyor

Güncellemeyle ilgili 9to5Mac tarafından paylaşılan habere göre yeni iOS 16.2 işletim sisteminin üçüncü geliştirici beta sürümünde, Ekrandaki arka plan görüntüsü ve bildirimleri “Her Zaman” devre dışı bırakılmasını sağlayacak özelliklere yer alıyordu. ekranda”. Bu sayede kullanıcılar, ekranda sadece saati görebilir.

Apple, en azından bildiğimiz kadarıyla varsayılan olarak arka plan resimlerini ve bildirimlerin görüntüler. Tabii yeni değişiklik henüz beta aşamasında olduğu için, bir sonraki güncellemede kullanıcılara sunulup sunulmayacağı henüz kesinleşmiş değil.

Peki siz yeni Always on Display özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce özelliğin bu hali eskisinden daha mı iyi? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir