Instagram’dan gönderilen istekler nasıl görülür? Mevcut takip isteklerini toplu olarak nasıl silebilirim? Bunları ve diğer tüm soruları ayrıntılı olarak cevapladık.

Instagram hassas içerik filtresini devreye aldı

Instagram isteklerini bulma ve silme, gönderilen tüm istekleri toplu olarak silmek mümkün müdür gibi soruların yanıtını verdiğimiz bu yazımızda, gönderilen takip istekleri ile ilgili ilginizi çekebilecek tüm detayları bulabilirsiniz.

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olma hedefi doğrultusunda başarılı bir şekilde ilerleyen Instagram’da gelen istekleri görmek çok kolay olsa da, gönderilen istekler ne yazık ki ulaşılamıyor. Bu, kullanıcıların takipten vazgeçtiği insanları hemen bulması için bir engel oluşturuyor. Bizde sizler için bu zorluğu aşmanız için sizler için bir makale hazırladık. Bu yazıda, gönderilen isteklerin nasıl bulunacağını ve mevcut Instagram takip isteklerinin nasıl silineceğini öğreneceksiniz.

Öncelikle Instagram istek gönderdiğimi veya istek gönderdiğim kişileri nasıl görebilirim sorusuna cevap vererek başlayalım.

iOS için Instagram indir

Android için Instagram indir

Gönderilen Instagram takip isteklerini nasıl bulurum?

  • Instagram uygulamasına girin.
  • Profilinize girin ve sağ üst köşede yer açan menü simgesine dokunun.
  • Karşınıza çıkan menüden Ayarlar sekmesine dokunun.
  • Güvenlik bölümüne gidin ve Veri Erişimi menüsüne tıklayın.
  • Bağlantılar menüsünde, Mevcut Sonraki İstekler’e tıklayın.
  • Bu bölümde gönderilen takip isteklerini görebilirsiniz.

Instagram’daki takip isteklerini görüntülemek için talebi takip edin. İlk olarak akıllı telefonunuz ya da bilgisayaranızdan Instagram uygulamasına giriş yapın. ve sağ alt köşedeki profil simgesine dokunun. Ardından sağ üst köşedeki menü simgesine tıklayın ve içerik menüsündeki “Ayarlar” sekmesine dokunun.

ahadan sonra secret sekmesine girin ve Data and History başlığı altındaki Data Access menüsüne basın. Aşağı kaydırın ve Bağlantı başlığını göreceksiniz. Instagram’da gönderilen takip isteklerini bu başlığın hemen altındaki “Mevcut Takip İstekleri” bölümünde bulabilirsiniz.

Instagram’da gönderilen istekler toplu olarak nasıl silinir?

Ne yazık ki sosyal medya devi, Instagram’da mevcut takip isteklerini silme işlemini tek seferde gerçekleştirebilecek bir özellik sunmuyor. Bunu yapmanıza izin verdiğini iddia eden üçüncü taraf programlar olsa da, bunların çoğu kötü niyetli kişiler tarafından verilerinizi ele geçirmek için geliştirilen programlardır.

Eper hsabınızda hassas kişisel bilgileriniz yoksa bu programı deneyebilirsiniz. Ancak, kullanmadan önce bu uygulamalar hakkında kapsamlı bir araştırma yaptığınızdan emin olun.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir