Instagram dünyanın en popüler sosyal medya ağlarında birisi olurken platformda aynı zamanda takipçi yarışı da yapılıyor. Daha fazla kişiye ulaşmak ve etkileşimleri arttırmak isteyenler Instagram takipçisi arttırmak yollarını araştırırken dünya genelinde en çok takipçisi olan hesaplar gündemden düşmüyor. 

İşte Instagram’da en çok takipçisi olan hesaplar

Instagram’da en çok takipçisi olan hesaplar arasında ilk sırada Instagram’ın yer alması oldukça dikkat çekici. 484 milyon takipçisi bulunan resmi Instagram hesabı, Instagram’daki yeni özelliklerin paylaşılması nedeniyle yakından takip ediliyor.

Listenin ikinci sırasında ise dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen ve hala aktif bir şekilde futbol hayatına devam eden Cristiano Ronaldo yer alıyor. 416 milyon takipçisi ile Instagram’ın resmi hesabına dahi oldukça yakınlaşan Cristiano Ronaldo, tüm dünya genelindeki ünlü isimleri de sosyal medyada geride bırakmayı başarmış durumda. Instagram’da en çok takipçisi olan hesaplar listesinde ilk 10’a girmeyi başaran isimler ise şöyle; 

  1. Instagram resmi hesabı: 484 milyon takipçi
  2. Cristiano Ronaldo: 416 milyon takipçi
  3. Kylie Jenner: 321 milyon takipçi
  4. Lionel Messi: 313 milyon takipçi
  5. Selena Gomez: 304,97 milyon takipçi
  6. Dwayne Johnson: 304,94 milyon takipçi
  7. Ariana Grande: 301 milyon takipçi
  8. Kim Kardashian: 293,95 milyon takipçi
  9. Beyonce: 244,58 milyon takipçi
  10. Khloe Kardashian: 227,66 milyon takipçi

Son dönemlerde etkinliğin daha da arttığı Instagram resmi hesabında, bazı paylaşımlar 2 milyonu aşkın beğeni alabiliyor. Cristiano Ronaldo futbol kariyerindeki başarılarının yanı sıra özel hayatından paylaştığı fotoğraf ve videoları ile dikkat çektiğinden dolayı her geçen gün yükselen bir takipçi grafiğine sahip. Özellikle yeniden Manchester United takımına dönmesi ile birlikte takipçi sayısını artıran Ronaldo, şu anda dünyanın en çok takip edilen isimlerinden birisi.  En yakın takipçisiyle de arasında yaklaşık 90 milyon fark var.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir