Sosyal medya dünyasının lider isimlerinden Instagram, pek çok yeni özelliği platforma getirdi. Kullanıcılar artık platformda gerçekleştirmiş oldukları tüm eylemleri tek yerde görebilecek ve buradan kontrol edebilecekler. 

Instagram, çok sayıda hesap kontrolünü kullanıcıların beğenisine sundu. Sosyal medya platformu, kullanıcıların platformdaki gönderilerini, yorumlarını ve diğer etkinliklerini toplu bir şekilde silinmesine imkan tanıyor. Aynı zamanda platform, kullanıcıların hesaplarını güvende tutmasına yardımcı olmak adına yapılması gereken işlemlerle ilgili olarak rehberlik hizmeti sunacak. 

Oyuncular, Windows 11’i tercih ediyor

Hesaplar güvende tutulmaya çalışacak

Instagram, yeni Hareketlerin alanıyla platformda geçirilen zamanı kontrol etmeyi, paylaşılan fotoğraf ve videoların tek tek görüntülenmesine, arşivlenmesine veya toplu bir şekilde silinmesine yardımcı oluyor. Kullanıcılar, bu başlık üzerinden hesapları üzerinden yapmış oldukları değişiklikleri kolaylıkla inceleyebilecek, yakın zaman içerisinde yapılan aramaları gözden geçirebilecek ve ziyaret ettiği bağlantıları da görebilecekler. Bunun yanı sıra arşivlenen içerikler de burada yönetilebilecek. 

11 3

Sosyal medya dünyasının başarılı platformu, Güvenlik Kontrolü’yle kullanıcıların hesaplarını en iyi şekilde nasıl güvende tutabileceklerine yardımcı olmak adına bir rehberlik hizmeti sunuluyor. Kullanıcılar burada daha güçlü bir şekilde şifre oluşturabilecekleri gibi e-posta ve cep telefon numarası kontrolleri de yapabilecekler. Aynı zamanda iki faktörlü olan kimlik doğrulama ayarlarını da bu kısımdan bulabilirsiniz. Platform, bazı ülkelerde WhatsApp, iki faktörlü olan kimlik doğrulamanın da gerçekleştirileceği dile getirildi. Instagram, sunmuş olduğu bu yeni özellikler ile beraber bir de test ettiği bir özelliğe dair bilgiler aktarıldı. Hesaplarına erişim sağlayamayan kullanıcılar, kimliklerine onay vermeleri ve hesaplarına da yeniden erişim saplayabilmeleri için platforma daha önceden ayarlamış oldukları arkadaşlarından yardım isteyebilecekler. Yeni özelliklerin tüm kullanıcılara ulaşması biraz zaman alabilir gibi gözüküyor. Kullanıcılar, uygulamalarını güncel tutarak bu erişimi daha da hızlı hale getirebilirler. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir