Tartışma konusu olan Instagram ana sayfa içeriklerine özelleştirme seçenekleri geliyor. Yeni özellikler test edilmeye başlandı.

Instagram’da yapılmak istenen değişiklikler dünya genelinde büyük tepki çekti. Bu tepki ardından ise Instagram için yeni hamleler gelmeye başladı. Yapılan son açıklamalara göre Instagram’da ana sayfa içerikleri için özelleştirme yapılabilecek. Zaman çizelge içeriklerinin kontrol altına alınmasını sağlayacak yenilik, kullanıcılar için daha iyi bir deneyim sunabilir.

Instagram hassas içerik filtresini devreye aldı

Instagram ana sayfa içeriklerine düzenleme geliyor

Yapılan açıklamaya göre bundan sonraki süreçte kullanıcıların ilgilenmiyorum araçlarını daha sık kullanması gerekecek. Zaman çizelgesi ya da keşfet gibi farklı bölümlerde uygun bulunmayan, ilgi çekmeyen içerikler için kullanıcıların ilgilenmiyorum seçeneğini seçmesi gerekecek. Bu sayede kısa süre içersinde kullanıcıların ilgisini çekecek içeriklere yer vermeye başlayacak olan Instagram, kişiselleştirilmiş bir Instagram deneyimi sunacak.

Instagram’a favoriler geliyor

Instagram’daki bir diğer yenilik ise favoriler olacak. Kullanıcıların beğendiği içerikleri ve bu tarzdaki içerikleri listelemesini sağlayacak favoriler, hem beğenilen içeriklerin saklanmasını hem de buna benzer içeriklerin keşfedilmesini sağlayacak.

iOS için Instagram indir

Android için Instagram indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir