Instagram yakın zamanda kullanıcılarına yeni bir özellik sunacak gibi gözüküyor. Buna göre kullanıcılar, Instagram Hikayeleri için yakınlaştırma desteğiyle ileri zamanlarda kavuşabilir.

instagrama cok beklenen ozellik geliyor hikayelerini artik yakinlastirabileceksiniz

Daha önce gönderilerde yakınlaştırma özelliği gelmiş ve kullanıcıların şu anda kullandığı bu özelliğin üstüne hikayeleri için de yakınlaştırma özelliği geliyor.

Kullanıcılar daha önce hesaplarına Hikayeler yüklediğinde kendileri ve takipçileri de görseli veya videoyu yakınlaştıramıyordu. Geliştirici, Alessandro Paluzzi, kısa bir videoda özelliği çalışır durumda gösteren haberi Twitter hesabında paylaştı. Bu özellik şirketin yakınlaştırma özelliğini hikayeler özelliğine ilk kez denemesi olacak.

Şu anda kullanıcıların paylaşılan gönderilerdeki fotoğraf ve videoları yakınlaştırma seçeneklekleri bulunuyor. Yeni özellikle  kullanıcıların metin gibi ayrıntıları yakınlaştırmasına  ve ürünlerin yakından analiz edilmesine olanak sağlayacak. Özelliği kullanmanız için tek yapmanız gereken, görüntünün yakınlaştırmak istediğiniz noktasında çimdikleme hareketini yapmak olacak.

Bunun dışında geliştirici, kullanıcıların bir avuç yeni tepki arasında seçim yaparak Sevgililer Günü’nde Hikayeler’e tepki verebileceklerini de başka bir gönderide paylaştı.

Instagram’ın Hikayeler’deki yakınlaştırma özelliğini kullanıma ne zaman sunacağı konusu hala belirsiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir