Instagram’a pek çok kişi erişim sorun sorunu yaşıyor. Birkaç saattir devam eden sorunlardan bazıları, Keşfet’in bozulduğu ve Hikayeler kısmının da görünmediği ile ilgilidir. Son birkaç saattir Instagram kullanıcılarından erişim sağlayamadıklarına dair şikayetler gelmeye başladı. Erişim sorunlarının yanı sıra aynı zamanda pek çok kullanıcı farklı konularda da sorunlar yaşadığını belirtti. 

‘Akış yenilenemedi’ hatası ile karşı karşıya kalan kullanıcıların sayısı artmaya devam ederken, pek çok kullanıcı ‘Keşfet’in bozulduğunu ve mesaj kutularında farklı sorunlarla karşılaştıklarını da dile getirdi. 

Android Instagram indirmek için
iOS Instagram indirmek için

Keşfet’te alakasız gönderiler yer alıyor

Bilindiği üzere normal şartlarda Keşfet kısmında çıkan gönderilen, ilgi alanlarına ve takip edilen şeylere göre şekilleniyor. Fakat yaşanan sorunla şu anda ‘Akış yenilemedi’ sorunuyla beraber, çok sayıda kullanıcının Keşfet’inde de sorun yaşanıyor gibi görünüyor. Pek çok sayıda kullanıcı, Keşfet’lerinde ilgi alanlarından bağımsız olarak manzara ve doğa fotoğraflarıyla karşılaştıklarını bildiriyor. Bunun yanı sıra bazı kullanıcılar, ‘Hikayeler’ kısmını da göremediğini ve Instagram üzerinden gönderileri mesajlarda sorunlar yaşadığını da bildiriyor. Kullanıcıların yaşamış olduğu bu sorunlarla ilgili olarak henüz resmi açıklama gelmedi. 

Apple, Lightning portunu tamamen kaldırıyor mu?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir