Sosyal medya uygulamalarının en popüleri olan Instagram’da takipçi satın almak ne kadar güvenli?

Instagram destek hattıyla nasıl iletişim kurulur?

Instagram’ın dünya çapında 2 milyardan fazla kullanıcısı var. Her geçen gün daha fazla kullanıcı kazandıran şirket, birçok kişiye ve şirkete tanınma ve kazanç elde etme fırsatı verdi. Ancak para kazanmak için çok sayıda takipçinizin olması gerekir. Bu durum nedeniyle birçok web sitesi ve uygulama, ücretli veya ücretsiz abone gibi hizmetler sunmakta ve bu da beğenileri artırmaktadır. Bu hizmetler birçok şirket ve kullanıcı tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır ve reklamları sürekli olarak görünmektedir. Peki Instagram takipçi satın almak güvenli midir?

Instagram takipçi satın almak ne kadar güvenli?

takipçi edinmek isteyen kullanıcılar veya Instagram’da büyümek ve kitlelere ulaşmak isteyen e-ticaret işletmeleri, bir web sitesi veya uygulamadan beğeni ve takipçi artırmak için hileler kullanır. Ancak bu hizmetler güvenli değildir. Bu hizmeti sunan platformlar birçok yerde gerçek takipçi ve gerçek beğeni olarak reklamı yapılmaktadır. Bunun nedeni, bu hizmetin daha önce yabancı profilleri kullanmasıdır.

Bu olayı gören alıcılar, takipçilerinin ve beğenilerinin sahte olduğunu kolayca anlayınca alışverişten vazgeçti. Bunu gören hayran sayfası pazarlaması, gerçek Instagram kullanıcı hesaplarını zombi hesaplarına dönüştürmeye başladı. Bu pazarlama taktiği başarılı olsa bile ücretli veya ücretsiz takipçi ya da beğeni sunan platformları kullanmamalısınız.

Bu platformların birçoğu Instagram takipçi veya beğenilerinizi artırmak istediğinizde hesabınıza giriş yapmanızı ister. Bu hizmeti kullandığınızda hesabınızın takipçi ve beğeni sayısı artabilir ve takip eden veya beğenen kişiler gerçek profil haline gelebilir. Ancak bu olay göründüğü kadar masum değildir. Çünkü bu hizmet genellikle havuz oluşturularak yapılır. Yani sizin 3. Kişilerin erişimine açık olan hesabınız zombi moduna girmiş ve sizin haberiniz olmadan farklı kullanıcılara yorum yapıp, takip edebileceğiniz anlamına gelir.

Bu hizmeti sunan platformların birçoğu bu şekilde çalışmaktadır. Bu sizin için hiçbir şeyi değiştirmese de Instagram’ın algoritmaları, hareketlerinizin bot olduğunu anlayacak ve sizi diğer kullanıcılara tavsiye etmeyecektir. Yani satış yapmak istediğinizde veya popüler olmaya çalıştığınızda diğer kullanıcıların karşısına çıkmayacaksınız, sadece size işlemler yapılacaktır. Ayrıca bu hizmetin ne kadar yasal ve etik olduğu sorusu tartışılmaktadır.

Tavsiyemiz, Instagram’da popüler olmak istiyorsanız bunu organik takipçi ile sağlamak. Bunun için bazı püf noktalara dikkat edebilirsiniz.

Instagram’da takipçi sayınızı arttırmak için yapmanız gerekenler

  • Özgün içerikler oluşturmaya çalışın.
  • Her kitleye hitap edebilecek içerikler seçin.
  • İçeriğin iyi görüntü kalitesinde olmasına dikkat edin.
  • Etiketleri doğru anahtar kelimelerle kullanmaya özen gösterin.
  • Instagram’da dolaşan trendleri takip ederek ve size uygun olanları seçerek kaliteli içerik üretin.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir