Bu makale, kendinizi ifşa etmeden başka bir Instagram kullanıcısının hikayesine nasıl göz atacağınızı gösterecektir.

Bildiğiniz gibi Instagram’da bir hikayeye göz attığınızda, o kişi belli bir listede hikayeyi kimlerin görüntülediğini rahatlıkla görebilir. Bunu akılda tutarak, kullanıcılar başka birinin Instagram hesabını takip ederken adınızın görünmesini istemeyebilirsiniz. Bu makale, başka birinin hesabındaki hikayeleri görüntülerken kimliğinizi nasıl gizleyeceğinizi açıklar.

Instagram hikayesi görüntüleyebilen çeşitli web siteleri var

İlk olarak, başka birinin Instagram hikayesini anonim olarak görüntülemek için o kişinin hesabının açık bir profili olması gerekir. Özetle anonim hesaplarından hikayelerini gizleyen kişiler, Instagram’da paylaştıkları fotoğraf ve hikayelere erişemeyecek. Ancak, kullanıcılar bu hikayeleri yayınlamak ve bu görüntüleri veya videoları anonim olarak görüntülemek isterse, alternatif web siteleri mevcuttur.

Instagram’da Yakın Arkadaşlara Özel Hikaye Nasıl Paylaşılır?

Güvenlik önlemi yok: Story Downloader

Story Downloader’ı diğer web sitelerinden ayıran en önemli özelliği sadece hikaye indirmek için bir arayüze sahip olmasıdır. Ancak diğer yöntemlerden farklı olarak güvenlik sorularını veya yakalamaları çözmekle uğraşmaz. Özel sayfaya gitmek için buraya tıklayın, kullanıcı adınızı girin ve indirme düğmesine basın

Çok Yönlü: InstaDp

InstaDp, diğer kullanıcıların hikayelerini anonim olarak görüntülemek ve indirmek, profil resimlerini tam çözünürlükte görüntülemek ve reel videoları indirmek için mükemmeldir. Yapmanız gereken ilk şey, buraya tıklayarak istediğiniz sekmeyi seçmek ve kullanıcı adınızı girmek. Ardından, ihtiyacınız olan malzemeleri indirmek için birkaç güvenlik adımından geçebilirsiniz.

Çok Basit Kullanıcı Arayüzü: StorySaver

StorySaver’ın en çarpıcı özellikleri basitliği ve büyük kullanım kolaylığıdır. Instagram hikayenizi takip etmek ve indirmek için uygun sayfaya gitmek için buraya tıklamanız, kullanıcı adınızı girmeniz ve İndir düğmesine tıklamanız yeterlidir. Ardından tüm hikayeleri görmek için basit yakalama düğmesine tıklayabilirsiniz.

Lütfen bu sitenin öne çıkanları indirme seçeneğine de sahip olduğunu unutmayın.

Bu makale, birinin Instagram hikayesinin özel olarak nasıl indirileceğini açıklamaktadır. Başka yollar biliyorsanız, yorumlarda bize bildirin. Bu konu hakkındaki görüşlerinizi bizimle yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir