Sosyal medyalar arasında çok ciddi bir popülerliğe sahip olan Instagram platformunda son yıllarda oldukça popüler bir furya başlamış durumdadır. Bu da Grid. Platformun bu özelliğini kullanarak paylaşımlarınızı olduğundan daha düzenli hale sokabilirsiniz. Bu özelliği sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz 7 farklı uygulama vardır. Bunlar hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Bildiğiniz üzere Instagram, dünyada olduğu gibi aynı zamanda ülkemizde de oldukça popüler bir platform olup her yaştan kullanıcıya sahiptir. Uygulamanın esas amacı fotoğraf ve kısa video paylaşmak olsa da uygulamayı hayatımızın birçok alanında aktif olarak kullanıyoruz. Instagram kullanıcıları artık hayatının her anını neredeyse platformda paylaşarak kendi sanal dünyalarını inşa ediyorlar. Bu sebeple platform her geçen gün daha da gelişmektedir. Kullanıcılar artık platformu sadece gönderi paylaşmakta değil aynı zamanda paylaşımlarının en fazla beğeniye sahip olması adına ellerinden geleni de yapmaktadır. 

Instagram kullanıcıları gönderilerinin fazla beğeni toplaması adına son dönemlerde en çok kullandığı yöntem elbette ki filtre seçenekleridir. Hatta şöyle ki birçok Instagram kullanıcısı artık birden fazla fotoğrafı tek bir kare haline getirerek platformda paylaşmaktadırlar. Tüm bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda bazı kullanıcılar da Grid adlı bir teknik ile beraber Instagram profillerini çok daha düzenli bir şekilde inşa etmeye yönelik hareket ediyor. Grid özelliğinden çok daha düzenli ve kolay bir şekilde faydalanmak adına sizde bahsedeceğimiz 7 uygulamadan faydalanabilirsiniz

Instagram’da Grid yapmanızı sağlayan 7 uygulama

UNUM

46 1574596850

Grid özelliğini kullanmak adına tercih edeceğiniz UNUM mobil uygulaması kullanım açısından oldukça basit olup etkili sonuçlar alacağınız bir uygulamadır. Söz konusu bu uygulamayı kullanarak kendinize özel görsel tasarımlar oluşturabilirsiniz. Buna ek olarak aynı zamanda zamanlayıcı ekleyebilir ve otomatik etiketler de hazırlayabilirsiniz. UNUM mobil uygulaması sayesinde Instagram profilinizi yeni bir boyuta sokabilirsiniz. 

Android için UNUM indir // iOS için UNUM indir

Feedle

47 1574596866

Feedle adlı mobil uygulama da benzeri uygulamalar gibi Instagram gönderilerinizi daha fazla yönetmeniz konusunda size yardımcı olacak faydalı bir uygulamadır. Uygulamanın en önemli özelliklerinden biri gönderileriniz üzerinde detaylı analizler yaparak mevcut profilinizi çok daha profesyonel bir şekilde yönetmenizi sağlayacaktır. 

iOS için Feedle indir

Planoly

48 1574596884

Grid özelliğinden sorunsuz bir şekilde faydalanacağınız Planoly mobil uygulaması da diğerleri ile benzer özellikler üzerine kuruludur. Bu uygulamanın diğerlerinden farkı ise masaüstü versiyonunda bulunuyor olmasıdır. Bu özellik sayesinde uygulamayı masaüstünden de kullanabilirsiniz. Buna ek olarak aynı zamanda uygulama üzerinden hazırladığınız fotoğrafları e-posta aracılığı ile de paylaşabilir ve sevdiklerinizden de fikir alabilirsiniz.

Android için Planoly indir // iOS için Planoly indir

Feedr

49 1574596902

Gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan Feedr uygulaması kullanım açısından oldukça kolay ve hızlıdır. Söz konusu bu uygulama sayesinde Instagram profilinizi kendi tercihlerinize göre düzenlemek çok daha kolay olacak. Bazı geliştirici şirketler uygulamayı geliştirirken en hafif halini sunar ve böylelikle kullanıcılar için depolama alanı ve performans gücü kuvvetli bir kullanım sunarlar. 

iOS için Feedr indir

Preview

50 1574596923

Instagram hesabınızı profesyonel bir şekilde yönetmeniz konusunda yanınızda olacak bir diğer uygulama ise Preview. Söz konusu bu uygulama ile beraber Instagram içeriklerinizi çok daha kolay bir şekilde düzenleyebilir ve çeşitli etiketler oluşturabilirsiniz. 

Android için Preview indir // iOS için Preview indir

Mosaic

Çeşitli detaylar üzerine kurulan Mosaic mobil uygulaması, Instagram hesabınıza yükleyeceğiniz fotoğraflara önceden filtre uygulamanızı sağlayacaktır. 

iOS için Mosaic indir

Plann

Paylaşımlarınızı düzenlemeniz konusunda yanınızda olacak bir diğer uygulama Plann. Bu uygulama şu an için sadece iOS ve masaüstü versiyonları ile karşımıza çıkıyor olsa da yakın zaman içerisinde Android platformunda da yerini alacak. 

iOS için Plann indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir