Eğer bir süredir Instagram’a erişmekte sorun yaşıyorsanız, endişelenmeyin! Çünkü üçüncü taraf web izleme hizmeti Downdetector ile ilgili haberlere göre sosyal medya devine girişlerde bugün dünya genelinde bazı sorunlar yaşıyordu. Gelin detaylara birlikte göz atalım:

Instagram, keşfette sorun yaşanıyor

Sorunla ilgili yayımlanan rapılara göre platformdaki sorunların saat 12:30 civarında başladığı görülüyor. Küresel internet kullanımını ve kesintileri takip eden NetBlocks, Instagram’ın aralıklı uluslararası hizmet kesintileriyle karşı karşıya olduğunu da kaydetti .

Konuyla ilgili yetkililer şu açıklamayı yaptı:

“Bazı kişilerin Instagram’a erişmekte sorun yaşadığının farkındayız. İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.” 

Raporlar, kullanıcıların oturumlarını kapattıktan sonra yeniden giriş yapma sorunu da dahil olmak üzere platformu kullanırken de çeşitli sorunlar yaşadığını gösteriyor. Kullanıcılar en çok yeni bir hesapları varmış gibi oturum açarken “Instagram’a Hoş Geldiniz” mesajı gibi sorunlarla karşılaştıklarını bildiriyor. Diğerleri birkaç gönderiyi göremez veya yalnızca haftalar önce yüklenen gönderileri göremez. Bazı kullanıcılar ayrıca ana ekranlarını yenileyemediklerini ve “üzgünüz, ancak bir şeyler ters gitti” bildirimi gördüklerini bildiriyorlar.

Saat 15:20’de Meta, TechCrunch’a şirketin sorunlar için bir düzeltme üzerinde çalıştığını söyledikten sonra bir süre sonra güncellemeler yapıldığı bildirdi. Ancak Instagram’a girerken hala sorun yaşıyorsanız bizlerle aşağıdaki yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir