Dünyanın en çok kullanılan popüler sosyal ağ platformlarından Instagram’ın DM kutusu çöktü. Kullanıcılar Instagram DM kutusuna erişim sağlayamadıklarını dile getirdi. 

Meta çatısı altında yer alan sosyal medya platformu Instagram’da son bir kaç dakikadır DM yani özel mesajlaşma kutusuna erişim sağlanamıyor. Bu durum kullanıcıların aklına DM kutusunun çöküp çökmediği ile ilgili sorular getirdi. Twitter bugünden itibaren Instagram linklerinin bir kart şeklinde gözükmesini saplayan yeni bir güncelleme paylaştı. Bu özelliğin yayınlanmasının ardından Instagram’ın DM kutusu erişilemez hale geldi. Pek çok kullanıcı DM kısmına erişim sağlayamazken standart Instagram akışında ve diğer özellikleri kullanmakta herhangi bir sorun olmadığı belirtildi. 

Telefon rehberindeki kişiler Instagram’dan nasıl takip edilir?

Instagram DM kutusuna erişilmiyor

14 1

Günlük hayatta pek çok kez kullanılan popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram’ın özel mesaj özelliği kullanılarak mesaj gönderilemiyor. DownDedector‘e göre saat 21:40 sıralarında başlayan bu sorun pek çok kullanıcı tarafından bildirildi. Son dönemler içerisinde kısa kısa kesintiler ile pek çok kez gündemde yer alan Instagram yine gündemde yer almayı başardı. Instagram kullanıcıları Twitter platformunu kullanarak özel mesaj gönderemediklerini dile getirdiler. Twitter gündem listesine kısa bir süre içerisinde giren bu sorun henüz çözülmedi. 

Masaüstü sürümden elde edilen bilgilere göre DM kutusuna giren kullanıcılar ise aşağıdaki ekran görüntüsünün yer aldığı üzere hem eski mesajlarını görüntüleyemiyor hem de sayfanın en altında “Gelen kutun yüklenirken bir sorun oluştu.” uyarı mesajı ile karşı karşıya geliyorlar. Söz konusu bu yeni özelliğin yayınlanmasının ardından sadece saatler sonra bu sorunun ortaya çıkması kullanıcıların merakını daha da artırdı. İsmini Meta şeklinde resmi olarak değiştirdiğini aktaran Facebook’tan konu ile ilgili olarak bir açıklama yapılmadı. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için sadece bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir