Instagram hesabınızdan telefon rehberinizde yer alan kişi ve kayıtlı olanların hesaplarını telefon numarası ile doğrulamış kullanıcıların profillerini kolay bir şekilde bulabilir ve onları takip edebilirsiniz. Android ve iOS telefonlarda rehberinizdeki kişileri Instagram’dan takip etmeniz için yapmanız gerekenlere bu içeriğimizde bakacağız. Bir kişiyi Instagram’da bulmak istiyorsanız, genel olarak o kişinin kullanıcı adı ile arama gerçekleştirilmektedir. Ancak söz konusu kişinin telefon numarasına sahipseniz, telefon rehberiniz üzerinden kişiyi Instagram’da daha pratik ve hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.

iOS ve Android telefon rehberindeki kişileri Instagram’dan takip etme

6 1 7

Telefon rehberinizde yer alan kişileri Instagram’da bulabilmek için ilk olarak telefonunuza Instagram yüklü olması gerekiyor. Daha sonra uygulamaya girdikten sonra sağ alt bölümde profil simgesine dokunun. Profiliniz geldikten sonra sağ üst köşedeki üç çizgi seçeneğine dokunun. Ayarlar bölümüne erişin ve gelen seçenekler arasından Arkadaşlarını Takip Et başlığındaki Kişiler seçeneğini seçin. Kişiler seçeneğine bastıktan sonra kişileri keşfet bölümü karşınıza gelecektir. Kişileri Keşfet ekranındaki Rehberi Bağla butonuna basın. Rehberi bağlama işlemi sürerken ekranda gelecek olan pencereden Takip Edeceğin İnsanları Bul’a Erişime İzin Ver seçeneğini demeniz gerekiyor. Bu sayede telefonunuz rehberinizdeki kayıtlı kullanıcıları Instagram hesaplarını bulacaktır.

Yapacağınız bu basit işlemler ile hem Android hem de iOS telefonunuzdan rehberinizde yer alan kayıtlı kişilerin Instagram hesaplarını kolay bir şekilde bulabilir ve onları takip edebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir